Coldplay: Μια βραδιά μαγική με 60.000 θεατές - Το show που θα θυμόμαστε για πάντα

Η μεγάλη συναυλία των Coldplay ολοκληρώθηκε, όπως ήταν προγραμματισμένο στις 7:00 με 60.000 φαν να έχουν γεμίσει το ΟΑΚΑ
Coldplay: Μια βραδιά μαγική με 60.000 θεατές - Το show που θα θυμόμαστε για πάντα
Twitter
2'

Μια από τις καλύτερες συναυλίες όλων των εποχών παρακολούθησαν 60.000 θεατές το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, με τους Coldplay να τους ανταμείβουν και με το... παραπάνω!

Οι οργανωτές περίμεναν περίπου 60.000 ανθρώπους που αψήφησαν τις υψηλές θερμοκρασίες και άκουσαν τις συμβουλές του συγκροτήματος να έλθουν με ένα μπουκάλι νερό.

Στη συναυλία μεταξύ άλλων βρέθηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπουργοί, πολιτικοί και καλλιτέχνες.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες του Newsbomb.gr χιλιάδες θεατές ήταν στο στάδιο.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι ο ίδιος ο Αρχιμήδης μπορεί να εξηγήσει πώς μας πήρε τόσο πολύ για να έλθουμε στην Ελλάδα, φτάνοντας όμως στην Αθήνα έκανε την οδύσσεια τόσο περισσότερο γλυκιά. Ανυπομονούμε να παίξουμε απόψε στο πανέμορφο Ολυμπιακό Στάδιο», αναφέρει η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό τους.

Οι Coldplay φρόντισαν να δώσουν στο κοινό του μία πρόγευση από το soundcheck, τον έλεγχο ήχου πριν από τη συναυλία.

Οι συμβουλές των Coldplay

Εν τω μεταξύ, το συγκρότημα έδωσε σε ανάρτησή του έναν δεκάλογο με συμβουλές για όσους θα έρχονταν στις δύο βραδιές στην Αθήνα. Ξεχωρίζουν αυτές για την ώρα προσέλευσης: «Μην έλθετε πολύ νωρίς. Οι θύρες για την είσοδο στον χώρο θα ανοίξουν στις 5 το απόγευμα». Αλλά και αυτές για την ενδυμασία και την προστασία από τον ήλιο: «Φορέστε ελαφρά ρούχα. Φορέστε καπέλο. Μην φέρνετε πολύ μεγάλα αντικείμενα. Φορέστε αντηλιακό».

Καλούν ακόμη τους φαν να πάρουν μαζί τους νερό σε πλαστικό μπουκαλάκι που θα μπορούν να ξαναγεμίσουν και να ζητήσουν βοήθεια από το ιατρικό προσωπικό αν δεν αισθάνονται καλά. Και, βέβαια, «όχι πολύ αλκοόλ γιατί θα σας αφυδατώσει».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή