Coldplay: Σείστηκε το ΟΑΚΑ! Οι επώνυμοι που έδωσαν το παρών και τα συγκινητικά λόγια του Κρις Μάρτιν

Μια συναυλία που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό! Σείστηκε το ΟΑΚΑ στους ρυθμούς των Coldplay με τον Κρις Μάρτιν να συγκινεί μιλώντας στα ελληνικά.

Coldplay: Σείστηκε το ΟΑΚΑ! Οι επώνυμοι που έδωσαν το παρών και τα συγκινητικά λόγια του Κρις Μάρτιν
2'

Μια συγκλονιστική βραδιά χάρισαν οι Coldplay χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ στην πρώτη τους συναυλία στην Αθήνα, με 60.000 κόσμο να κατακλύζει το στάδιο, στο μεγαλύτερο event του καλοκαιριού.

Η συναυλία ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:00 ενώ αφού νύχτωσε για τα καλά φωτα led πλημμύρισαν στο στάδιο και χάρισαν μοναδικές στιγμές, ενώ το κοινό δεν σταμάτησε να τραγουδάει και να χορεύει μαζί με το αγαπημένο συγκρότημα.

Οι Coldplay μετά το τέλος της πρώτης συναυλίας ανέβασαν φωτογραφία στο Instagram και έγραψαν στα ελληνικά «Ευχαριστώ Αθήνα»

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη sold out συναυλία στο ΟΑΚΑ και οι στιγμές που έζησαν χιλιάδες θεατές χθες αναμένεται και σήμερα.

Τα συγκινητικά λόγια του Κρις Μάρτιν στα ελληνικά

Ο frontman των Coldplay, Κρις Μάρτιν μίλησε στα ελληνικά στο κοινό και αποθεώθηκε. «Χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Ευχαριστούμε. Είμαστε ευγνώμονες. Γεια σας», είπε ο τραγουδιστής και εκείνη την στιγμή καταχειροκροτήθηκε από τους χιλιάδες θεατές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες πριν τη συναυλία το συγκρότημα είχε εκφράσει την έντονη χαρά του που βρίσκεται στην Αθήνα.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι ο ίδιος ο Αρχιμήδης θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί αργήσαμε τόσο πολύ να έρθουμε στην Ελλάδα, φτάνοντας όμως στην Αθήνα έκανε την οδύσσεια αυτή τόσο περισσότερο γλυκιά. Ανυπομονούμε να παίξουμε απόψε στο πανέμορφο Ολυμπιακό Στάδιο».

Οι επώνυμοι που έδωσαν το «παρών»

Φυσικά, πολλοί ήταν οι επώνυμοι θαυμαστές του συγκροτήματος που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να απολαύσουν τη συναυλία.

Ανάμεσά τους ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Ανδρέας Γεωργίου με την παρέα του, ο Αποστόλης Τότσικας, ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα και τη Μαρίνα Βερνίκου και ο Χρήστος Μάστορας με την Γαρυφαλλιά Καλληφώνη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή