Πήγαν για διακοπές στην Κρήτη και άφησαν την τελευταία τους πνοή

Κρήτη: Δύο περιστατικά αιφνίδιων θανάτων, μέσα σε λίγη στην ίδια περιοχή
1'

Τις τελευταίες τους διακοπές στην Κρήτη πέρασαν δύο άνδρες, οι οποίοι κατέληξαν με διαφορά λίγων ωρών στα ξενοδοχεία όπου διέμεναν στην ίδια τουριστική περιοχή.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, πρόκειται για δύο διαφορετικά περιστατικά στη Γεωργιούπολη στα Χανιά, με έναν Ρουμάνο και έναν Ουκρανό να αφήνουν την τελευταία τους πνοή στα δωμάτια των ξενοδοχείων όπου είχαν καταλύσει.

Και για τα δυο περιστατικά ενημερώθηκαν οι αρχές με την ΕΛ.ΑΣ. να χαρακτηρίζει τους θανάτους ως αιφνίδιους. Αναλυτικότερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο 70χρονος τουρίστας από τη Ρουμανία εντοπίστηκε νεκρός από τη σύζυγό του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της. Μολονότι, η αντίδρασή της ήταν άμεση και κινητοποιήθηκε η διεύθυνση του ξενοδοχείου και οι αρχές, ήταν δυστυχώς ήδη πολύ αργά για τον άτυχο άνδρα.

Δύο ώρες αργότερα, νεκρός από τη σύντροφό του εντοπίστηκε ο υπερήλικας Ουκρανός που έκανε τις διακοπές του στο νησί. Το γεγονός έγινε αντιληπτό στις 2:30 περίπου τα ξημερώματα, καθώς έντρομη η γυναίκα διαπίστωσε ότι ο 89χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του.