Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΗΣ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΜΑΪΚΛ ΜΟΣΛΕΪ

Σύμη: Νεκρός ο παρουσιαστής του BBC - Βρέθηκε στην σπηλιά της Αγίας Μαρίνας

Νεκρός βρέθηκε ο παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ μετά από πέντε ημέρες που τον αναζητούσαν στη Σύμη - Ο δήμαρχος Σύμης και η Κωνσταντίνα Δημογλίδου στο Newsbomb.gr για τα πρώτα στοιχεία που έχουν

Σύμη: Νεκρός ο παρουσιαστής του BBC - Βρέθηκε στην σπηλιά της Αγίας Μαρίνας
1'

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση του αγνοούμενο παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ, μετά από πέντε ημέρες ερευνών στο νησί της Σύμης.

Ο άνθρωπος βρέθηκε δίπλα σε φράχτη δέκα μέτρα από την παραλία. Ο Μάικλ Μόσλεϊ φέρεται να έχασε τη ζωή του ενώ είχε φτάσει στην παραλία.

Ο δήμαρχος Σύμης μίλησε στο Newsbomb.gr και είπε ότι βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη.

«Το ρολόι, η μπλούζα αποδεικνύουν ότι είναι αυτός. Φτάνουν τώρα λιμεναρχείο και δυνάμεις. Περιμένουμε την αστυνομία και το λιμενικό να προβούν στον χώρο που ανεβρέθη», λέει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Σύμης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει μπροστά του ο δήμαρχος, αναφέρει ότι «Δεν έφερε χτυπήματα. Φαίνεται να κάθισε να ξεκουραστεί και εκεί λιποθύμησε»

Η εκπρόσωπος τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου μίλησε στο Newsbomb.gr και ανέφερε ότι οι αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις δεν έχουν φτάσει ακόμα στο σημείο.

Ο δήμαρχος της Σύμης μαζί με τηλεοπτικό συνεργείο έφτασαν στην σπηλιά και είδαν ότι πρόκειται για άνθρωπο που μοιάζει πολύ με τον παρουσιαστή.

Ο Μάικλ Μόσλεϊ φαίνεται να βρέθηκε στο τελευταίο κομμάτι της περιοχής που ψάχνουν οι δυνάμεις από προχθές. Ο δημοσιογράφος διένυσε το δύσβατο μονοπάτι που είχε προγραμματίσει και έφτασε μέχρι το τέλος, όμως δυστυχώς εκεί έχασε τη ζωή του»

Σύμφωνα με μαρτυρία το σημείο αυτό είχε ελεγχθεί αλλά εντοπίστηκε σήμερα λόγω της έντονης μυρωδιάς.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή