Mάικλ Μόσλεϊ: Σήμερα στη Ρόδο η νεκροψία του Βρετανού παρουσιαστή - Αποκλείουν εγκληματική ενέργεια

Ο Mάικλ Μόσλεϊ άφησε την τελευταία του πνοή δίπλα στον φράχτη στην Αγία Μαρίνα Σύμης.

Mάικλ Μόσλεϊ: Σήμερα στη Ρόδο η νεκροψία του Βρετανού παρουσιαστή - Αποκλείουν εγκληματική ενέργεια
2'

Η νεκροψία - νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Βρετανού παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 10 Ιουνίου στο νοσοκομείο Ρόδου. Ο ίδιος αναζητούνταν από την περασμένη Πέμπτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής που έφτασε χθες Κυριακή στο νησί της Σύμης, φαίνεται να αποκλείει την εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να διαπιστώσει τα αιτία θανάτου μακροσκοπικά, ούτε αν ο Μόσλεϊ έπεσε από τα βράχια, καθώς το πτώμα είναι σε προχωρημένη σήψη.

Τι συνέβη στον Μάικλ Μόσλεϊ

Ο παρουσιαστής του BBC βρισκόταν στη Σύμη για διακοπές μαζί με τη σύζυγό του. Νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης έφυγε από την παραλία Άγιος Νικόλαος για να περπατήσει.

Μάλιστα, ο 67χρονος δεν πήρε μαζί του το κινητό τηλέφωνο, παρά μόνο το ρολόι χειρός του. Η σύζυγός του ανησυχούσε και το πρωί της Πέμπτης δήλωσε την εξαφάνισή του.

Οι Άρχες άρχισαν άμεσα τις έρευνες με drones, ελικόπτερα, εθελοντές και από θαλάσσης, χωρίς να εντοπιστεί κανένα ίχνος του. Εντοπίστηκε από τα έμπειρα μάτια καμεραμάν της ΕΡΤ που είδε να γυαλίζει το ρολόι του στην κάμερα. Κάμερες ασφαλείας τον είχαν καταγράψει την Τετάρτη να περπατά σε καλή κατάσταση στο Πέδι, πριν κατευθυνθεί προς το βουνό.

Όπως όλα δείχνουν, ο Μόσλεϊ έφτασε στον τελικό προορισμό του, στην Αγία Μαρίνα. Θέλοντας να περάσει γύρω από την περίφραξη του beach bar στην παραλία της Άγιας Μαρίνας, άρχισε να περπατά. Άγνωστο για ποιο λόγο δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει μέχρι την παραλία. Απείχε μόλις λίγα μέτρα από το σημείο, όπου θα μπορούσε να ζητήσει βοήθεια, καθώς το beach bar είχε αρκετό κόσμο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Τελικά, άφησε την τελευταία του πνοή δίπλα στον φράχτη στην Αγία Μαρίνα Σύμης. Εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή και σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από τη θάλασσα, στην παραλία Αγίας Μαρίνας. Δίπλα του βρέθηκε η ομπρέλα που κρατούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε, ενώ στο χέρι του φορούσε ένα ψηφιακό ρολόι. Επιπλέον, ο Μόσλεϊ ήταν σε ύπτια στάση, με το αριστερό χέρι στο στήθος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή