Δρ. Μάικλ Μόσλεϊ: Ολοκληρώθηκε η νεκροψία του Βρετανού παρουσιαστή – Τι έδειξε

Τα ευρήματα της νεκροψίας – νεκροτομής για τα αίτια θανάτου του Βρετανού παρουσιαστή, Μάικλ Μόσλεϊ.
2'

Ολοκληρώθηκε από τον ιατροδικαστή της Ρόδου η νεκροψία – νεκροτομή στη σωρό του Βρετανού γιατρού και δημοσιογράφου – τηλεοπτικού παρουσιαστή, Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος εχθές (09/06) εντοπίσθηκε νεκρός σε φράχτη, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Από τη νεκροψία προκύπτει ότι δεν υπάρχουν κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Λόγω του γεγονότος ότι η σορός είναι σε προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου κρίνεται απροσδιόριστη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο τραγικός επίλογος

Ο παρουσιαστής του BBC βρισκόταν στη Σύμη για διακοπές μαζί με τη γυναίκα του. Νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (05/06), έφυγε από την παραλία του Αγίου Νικολάου για να περπατήσει.

Μάλιστα, δεν το κινητό τηλέφωνο πήρε μαζί του, παρά μόνο το ρολόι χειρός του. Η γυναίκα του ανησυχούσε και το επόμενο πρωί δήλωσε την εξαφάνισή του.

Οι αρχές άρχισαν αμέσως τις έρευνες με drones, ελικόπτερα, εθελοντές και από θαλάσσης, χωρίς να εντοπισθεί κάποιο ίχνος του. τελικώς, βρέθηκε από τα έμπειρα «μάτια» ενός εικονολήπτη της ΕΡΤ, που είδε να γυαλίζει στην κάμερα το ρολόι του. Κάμερες ασφαλείας τον είχαν καταγράψει την Τετάρτη να περπατά σε καλή κατάσταση στο Πέδι, πριν κατευθυνθεί προς το βουνό.

Όπως όλα δείχνουν, ο Μόσλεϊ έφθασε στον τελικό προορισμό του, στην Αγία Μαρίνα. Θέλοντας να περάσει γύρω από την περίφραξη του beach bar στην παραλία της Άγιας Μαρίνας, άρχισε να περπατά. Άγνωστος είναι ο λόγος που δεν κατάφερε ποτέ να φθάσει έως την παραλία. Απείχε μόλις λίγα μέτρα από το σημείο, όπου θα μπορούσε να ζητήσει βοήθεια, καθώς το beach bar είχε αρκετό κόσμο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Τελικά, «άφησε» την τελευταία του πνοή δίπλα στον φράχτη στην Αγία Μαρίνα Σύμης. Βρέθηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή και σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων από τη θάλασσα, στην παραλία Αγίας Μαρίνας. Δίπλα του βρέθηκε η ομπρέλα που κρατούσε την ημέρα που εξαφανίσθηκε, ενώ, στο χέρι του φορούσε ένα ψηφιακό ρολόι. Επιπλέον, ο Μόσλεϊ ήταν σε ύπτια στάση, με το αριστερό χέρι στο στέρνο.

Σχετικές ειδήσεις