Ηλεία: Συγκλονίζει η κυνική ομολογία του 37χρονου για την άγρια δολοφονία της 11χρονης ανηψιάς του

Φρίκη με το αποτρόπαιο έγκλημα στην Ηλεία - Η μαρτυρία του 37χρονου δράστη
Ηλεία: Συγκλονίζει η κυνική ομολογία του 37χρονου για την άγρια δολοφονία της 11χρονης ανηψιάς του
Eurokinissi
2'

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για το αποτρόπαιο έγκλημα στην Μυρτιά Ηλείας, όπου ένας 37χρονος δολοφόνησε βάναυσα την 11χρονη ανηψιά του.

Ο 37χρονος δράστης ομολόγησε την πράξη του με κυνικότητα λέγοντας «την πήγα στο χωράφι και τη σκότωσα με το κατσαβίδι». Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, ο δολοφόνος δεν είπε λέξη για το κίνητρό της αποτρόπαιας πράξής του.

Μάλιστα, ο δράστης δεν δίστασε να «παίξει» και θέατρο, αφού μετά το φρικτό έγκλημα που διέπραξε, έκανε αναρτήσεις στο social media αναζητώντας της 11χρονη.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 37χρονος ήταν σεσημασμένος, καθώς στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για βιασμό ανηλίκου.

Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε συλληφθεί το 2017 για τον βιασμό 14χρονης, το 2020 είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στη Ζάκυνθο σε φυλάκιση εννέα ετών, ωστόσο δόθηκε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του και αφέθηκε ελεύθερος. Παρά την καταδίκη του για τον βιασμό ανήλικης, αφέθηκε ελεύθερος με όρους, που μεταξύ άλλων ήταν να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Ουσιαστικά ήταν ατιμώρητος και έτοιμος να επαναλάβει το έγκλημά του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του 37χρονου και στη διάρκεια της ανάκρισης στην Ασφάλεια Πύργου ο άνδρας προσπαθούσε να πείσει ότι δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση του κοριτσιού, αλλά έπεσε σε αντιφάσεις. Τελικά, ομολόγησε ότι σκότωσε την ανιψιά του, χτυπώντας τη με ένα κατσαβίδι στο λαιμό. Μάλιστα, υπέδειξε στους αστυνομικούς και το σημείο που είχε πετάξει το πτώμα του κοριτσιού, στην περιοχή Καταρράχι.

Βίντεο-ντοκουμέντο από το αυτοκίνητο του θείου της 11χρονης

Βίντεο-ντοκουμέντο από το αυτοκίνητο του θείου της 11χρονης ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το PatrisNews πρόκειται για βίντεο από το αυτοκίνητο του θείου του κοριτσιού, λίγη ώρα πριν από την εξαφάνισή της.

Αυτός είναι ο 37χρονος δράστης

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή