Αγανάκτηση στη Λάρισα - Το λευκό σκυλί επιτέθηκε ξανά σε περαστικούς

Κατάσταση εκτός ελέγχου με τα αδέσποτα
1'

Νέο περιστατικό με το γνωστό λευκό σκυλί στον Πλαταμώνα, το οποίο βάσει μαρτυρίας του ίδιου του θύματος στο onlarissa.gr, του επιτέθηκε και του κατάφερε δαγκωματιά με αποτέλεσμα να χρειαστούν ράμματα στο πόδι του 21χρονου.

Όλα έγιναν προχθές, Κυριακή βράδυ σε εστιατόριο στην παραλία του τουριστικού θέρετρου. Όπως καταγγέλλει ο 21χρονος νεαρός που εργάζεται στον Πλαταμώνα, πήγε να καθίσει σε ένα από τα τραπέζια του εστιατορίου, χωρίς να προσέξει το σκυλί το οποίο ήταν ξαπλωμένο ανάμεσα από τα τραπέζια, όταν το ακούμπησε άθελά του, εκείνο γύρισε αιφνιδίως και του κατάφερε δαγκωματιά στο ένα του πόδι. Ο νεαρός οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου και χρειάστηκε να του τοποθετηθούν ράμματα και είναι καλά στην υγεία του.

Ωστόσο το συγκεκριμένο αδέσποτο σκυλί εξακολουθεί να σκορπά τον τρόμο στην περιοχή. Θυμίζουμε ότι πέρσι είχε συμβεί παρόμοιο περιστατικό με τον λευκό σκύλο -μέλος αγέλης αδέσποτων στην περιοχή- να δαγκώνει άσχημα στο πόδι γνωστό Λαρισαίο ο οποίος έπινε ανέμελος το ποτό του σε μπαρ της περιοχής. Τότε και μετά το δημοσίευμα του onlarissa.gr, είχε δημιουργηθεί σάλος, καθώς υπήρξαν και άλλες καταγγελίες για επιθετική συμπεριφορά του εν λόγω σκύλου.

Τελικά είχε επέμβει ο δήμος και η αρμόδια υπηρεσία η οποία οδήγησε το τετράποδο σε κοντινή δομή για την περίθαλψή του.

Όπως όλα δείχνουν όμως για κάποιο λόγο αφέθηκε ξανά ελεύθερο και ο σκύλος δεν άργησε να παρουσιάσει εκ νέου επιθετική συμπεριφορά, δημιουργώντας προβλήματα, με τελευταίο σοβαρό περιστατικό το προχθεσινό.