Έγκλημα στην Ηλεία: Βίντεο-ντοκουμέντο από το αυτοκίνητο του θείου της 11χρονης

Συγκλονίζει η υπόθεση της Ηλείας 
Φωτ.: Eurokinissi
2'

Το Newsbomb.gr εξασφάλισε βίντεο-ντοκουμέντο από το αυτοκίνητο του θείου της 11χρονης ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για βίντεο από το αυτοκίνητο του θείου του κοριτσιού, λίγη ώρα πριν από την εξαφάνισή της.

Υπενθυμίζεται ότι η 11χρονη Βασιλική είχε εξαφανιστεί από το χωριό Μυρτιά στην Ηλεία από το βράδυ της Κυριακής και εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Δευτέρας σε ένα χωράφι μόλις 25 χιλιόμετρα από το σπίτι του θείου της. Οι αστυνομικοί, που συνέλαβαν τον 37χρονο, ερευνούν το ενδεχόμενο να ασέλγησε πάνω της πριν τη σκοτώσει με κατσαβίδι.

Η 11χρονη Βασιλική έφερε στο λαιμό της τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και ο 37χρονος φέρεται να ομολόγησε με κυνικό τρόπο τη δολοφονία της. Άλλωστε, ήταν και αυτός που έδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που ήταν νεκρή. Μέχρι τώρα πάντως ο 37χρονος δεν «σπάει» αν ασέλγησε στο παιδί με τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποπειράθηκε να κακοποιήσει τη Βασιλική, εκείνη να αντιστάθηκε και έτσι να τη σκότωσε.

Ποιος είναι ο 37χρονος δράστης

Ο 37χρονος, ήταν σεσημασμένος, καθώς στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για βιασμό ανηλίκου, ενώ ερευνάται το κίνητρο του εγκλήματος. Ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο καθ' ομολογία δολοφόνος του κοριτσιού στη Μυρτιά Ηλείας είχε αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του βιασμού στο Εφετείο.

Ο καθ ομολογίαν δράστης του εγκλήματος δολοφόνησε το άτυχο κορίτσι χτυπώντας την με κατσαβίδι στο λαιμό, καθώς προσπάθησε να την βιάσει και εκείνη αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα να σημειωθεί το φρικτό έγκλημα.

Μάλιστα, ο δράστης δεν δίστασε να «παίξει» και θέατρο, αφού μετά το φρικτό έγκλημα που διέπραξε, έκανε αναρτήσεις στο social media αναζητώντας της 11χρονη.