Ηλεία: Τα δύο βίντεο που οδήγησαν στη σύλληψη του 37χρονου

Συγκλονίζει η υπόθεση της Ηλείας - Πώς οδηγήθηκαν οι Αρχές στον 37χρονο

Ηλεία: Τα δύο βίντεο που οδήγησαν στη σύλληψη του 37χρονου
Φωτ.: Eurokinissi
2'

Οπτικό υλικό από δύο διαφορετικές κάμερες ασφαλείας ξεκλείδωσε τις έρευνες των αστυνομικών Αρχών και τους οδήγησε στον δράστη της δολοφονίας στο πρόσωπο του 37χρονου θείου.

Το Newsbomb.gr εξασφάλισε τα βίντεο-ντοκουμέντο από το αυτοκίνητο του θείου της 11χρονης. Πρόκειται για βίντεο από το αυτοκίνητο του θείου του κοριτσιού, λίγη ώρα πριν από την εξαφάνισή της.

Υπενθυμίζεται ότι η 11χρονη Βασιλική είχε εξαφανιστεί από το χωριό Μυρτιά στην Ηλεία από το βράδυ της Κυριακής και εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Δευτέρας σε ένα χωράφι μόλις 25 χιλιόμετρα από το σπίτι του θείου της.

Σήμερα, ο 37χρονος δράστης λίγο πριν οδηγηθεί στα Δικαστήρια αποκάλυψε στις αστυνομικές Αρχές το κίνητρο της δολοφονίας της 11χρονης λέγοντας πως λίγο πριν σκοτώσει αποπειράθηκε να συνευρεθεί μαζί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr εκείνη αρνήθηκε και όταν του είπε πως θα το πει στους γονείς της, της επιτέθηκε με το κατσαβίδι και την σκότωσε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως φοβήθηκε εξαιτίας του παρελθόντος του και πέταξε το κατσαβίδι στο βάλτο.

Σημειώνεται πως το παιδί ή έφερε στο λαιμό της τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και ο 37χρονος φέρεται να ομολόγησε με κυνικό τρόπο τη δολοφονία της. Άλλωστε, ήταν και αυτός που έδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που ήταν νεκρή.

Ο 37χρονος είχε καταδικαστεί για βιασμό ανήλικης κάτω των 15 ετών, σε εννέα έτη κάθειρξης και παρέμενε ελεύθερος με αναστολή, μέχρι να εκδικαστεί η έφεση.

Συγκεκριμένα είχε κατηγορηθεί πως το 2017, χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι μια ανήλικη στην περιοχή της Μυρτιάς και ύστερα τη βίασε. Η υπόθεση είχε εκδικαστεί στο ΜΟΔ Ζακύνθου το 2020 και παρά την καταδίκη του, δεν οδηγήθηκε στη φυλακή, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ποιος είναι ο 37χρονος δράστης

Ο 37χρονος, ήταν σεσημασμένος, καθώς στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για βιασμό ανηλίκου, ενώ ερευνάται το κίνητρο του εγκλήματος. Ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο καθ' ομολογία δολοφόνος του κοριτσιού στη Μυρτιά Ηλείας είχε αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του βιασμού στο Εφετείο.

Ο καθ ομολογίαν δράστης του εγκλήματος δολοφόνησε το άτυχο κορίτσι χτυπώντας την με κατσαβίδι στο λαιμό, καθώς προσπάθησε να την βιάσει και εκείνη αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα να σημειωθεί το φρικτό έγκλημα.

Μάλιστα, ο δράστης δεν δίστασε να «παίξει» και θέατρο, αφού μετά το φρικτό έγκλημα που διέπραξε, έκανε αναρτήσεις στο social media αναζητώντας της 11χρονη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή