ΕΕΣ: Απονομή βραβείων σε μαθητές που διακρίθηκαν στους Πανελλαδικούς διαγωνισμούς του Τομέα Νεότητάς

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει Τελετή Απονομής Βραβείων σε μαθητές που διακρίθηκαν στους Πανελλαδικούς διαγωνισμούς του Τομέα Νεότητάς του
1'

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός το Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024, στις 19:00, στο Ωδείο Αθηνών (αίθουσα Ιωάννης Δεσποτόπουλος) διοργανώνει Τελετή Απονομής Βραβείων σε μαθητές από σχολεία σε όλη την Ελλάδα που διέπρεψαν στους τρεις Πανελλαδικούς διαγωνισμούς που διοργάνωσε ο Τομέας Νεότητάς του.

Συγκεκριμένα, ο Ε.Ε.Σ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία και τεράστια συμμετοχή μαθητών από όλη την Ελλάδα, τρείς Πανελλαδικούς Νεανικούς Μαθητικούς Διαγωνισμούς (ζωγραφικής, κολλάζ, σκίτσου) για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με τις ακόλουθες αντίστοιχες θεματικές: «1924-2024: 100 χρόνια δημιουργικής πορείας του Τομέα Νεότητας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Ο Εθελοντισμός ως Στάση Ζωής», « Φυσικές Καταστροφές …. Ερυθρός Σταυρός…Όπου Υπάρχει Ανάγκη…Όσο Υπάρχουν Άνθρωποι» και «Ο Πόλεμος μέσα από τα παιδικά μάτια».

Στη μεγάλη μοναδική εκδήλωση του Ε.Ε.Σ. με πανελλήνιο αντίκτυπο, στην οποία θα εορταστεί η συμπλήρωση 100 χρόνων αδιάλειπτης προσφοράς του Τομέα Νεότητας, θα εκτεθούν τα έργα των μαθητών που διέπρεψαν στους παραπάνω διαγωνισμούς, ενώ θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτικό δρώμενο από εθελοντές Νεότητας με επίκεντρο την ιστορία του Ε.Ε.Σ. και την ανταλλαγή πληθυσμών, με τίτλο: “Από το χθες στο σήμερα», ενώ ο Αγγελιοφόρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Mike Vasileiadis, θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Μακριά».