Φρίκη στην Ηλεία - Δικηγόρος 11χρονης: «Υπήρχε άριστη επίβλεψη στην μικρή»

Ηλεία: Η δικογραφία δεν έχει έρθει ακόμη στην εισαγγελία λόγω του πλήθους που βρίσκεται απ΄έξω

Φρίκη στην Ηλεία - Δικηγόρος 11χρονης: «Υπήρχε άριστη επίβλεψη στην μικρή»
Φωτ.: Eurokinissi
1'

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 11χρονης, Κώστας Κρεμμύδας, αναφέρθηκε στην υπόθεση της φρικαλέας δολοφονίας του κοριτσιού.

Μιλώντας στο Star υποστήριξε ότι από πλευράς οικογένειας «υπήρχε άριστη επίβλεψη στην μικρή».

«Τα Σαββατοκύριακα την άφηνε ελεύθερη μέχρι 10.30 το βράδυ», πρόσθεσε

«Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα είναι έξω , υπάρχει μεγάλη θρασύτητα στον τρόπο που φέρεται», είπε σε άλλο σημείο.

Τέλος ανέφερε ότι η δικογραφία δεν έχει έρθει ακόμη στην εισαγγελία λόγω του πλήθους που βρίσκεται απ΄έξω.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 11χρονης που δολοφονήθηκε από τον θείο της στην Ηλεία έγιναν γνωστά το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 11χρονη Βασιλική δέχθηκε δύο χτυπήματα με το ένα από αυτά να πλήττει ζωτικά όργανα, ενώ από τα μέχρι τώρα ευρήματα του ιατροδικαστή, δεν προκύπτει βιασμός.

Νωρίτερα, σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια έξω από τα δικαστήρια Πύργου με τους συγγενείς και τους φίλους της οικογένειας της Βασιλικής να επιχειρούν να λιντσάρουν τον 37χρονο δολοφόνο της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δολοφόνος της Βασιλικής λίγη ώρα πριν μεταβεί στα δικαστήρια, αποκάλυψε με κάθε κυνισμό γιατί έφτασε στο σημείο να σκοτώσει την ανιψιά του. Όπως είπε, ήθελε να ασελγήσει στο παιδί, εκείνο αντιστάθηκε και το δολοφόνησε, με το ένα από τα χτυπήματα να τη βρίσκει στα ζωτικά όργανα. Μετά τη δολοφονία της Βασιλικής, ο θείος της πέταξε το κατσαβίδι σε βάλτο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή