Μεγάλη φωτιά τώρα στην Κάτω Κηφισιά - Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο

Φωτιά ξέσπασε στην Κάτω Κηφισιά πριν από λίγο έπειτα από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάστιο
Μεγάλη φωτιά τώρα στην Κάτω Κηφισιά - Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο
2'

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά, στην οδό Αιγιδών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη σημειώθηκε σε εργοστάσιο που παρασκευάζει μαγειρικά σκεύη και αμέσως μετά εκδηλώθηκε μεγάλη πυρκαγιά.

Στην Πυροσβεστική έχει σημάνει συναγερμός και στο σημείο έχουν σπεύσει 15 πυροσβεστικά οχήματα με 45 πυροσβέστες, 1 ελικόπτερο Ericson, δύο υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντές.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και δυνάμεις της Αστυνομίας που έχουν απαγορεύσει την κυκλοφορία των οχημάτων στον παράδρομο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας από το ύψος του Κόμβου Καλυφτάκη, στο ρεύμα προς Αθήνα. Οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί στους γύρω δρόμους με την Τροχαία να προσπαθεί να ρυθμίσει την κυκλοφορία ώστε να περνάνε τα πυροσβεστικά οχήματα.

Ευτυχώς σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας κανένας εργαζόμενος δεν βρίσκεται μέσα στο εργοστάσιο.

Εργαζόμενος μιλώντας στο Newsbomb.gr, τόνισε ότι η φωτιά ξεκίνησε από τις αποθήκες του εργοστασίου και πως δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι στον χώρο. Σημειώνεται ότι η Πυροσβεστική έχει εκκενώσει προληπτικά και τα γύρω εργοστάσια.

Σημειώνεται ότι λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι ενεργοποιήθηκε και προειδοποιητικό μήνυμα του 112 για έντονους καπνούς με σύσταση οι κάτοικοι της περιοχής να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν τις πόρτες και τα παράθυρα.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί περισσότερες φωτογραφίες:

Οι ισχυρές εκρήξεις συνεχίζονται ενώ ακόμα μια εταιρεία που βρίσκεται δίπλα από το εργοστάσιο φαίνεται να έχει πάρει φωτιά.

Δείτε επίσης βίντεο από το σημείο:


Ποιο είναι το εργοστάσιο που καίγεται

Πρόκειται για το εργοστάσιο της εταιρείας Pal, το οποίο κατασκευάζει μαγειρικά σκεύη.

Σύμφωνα με την περιγραφή της εταιρείας, διαβάζουμε:

«Η Pal είναι ένας αξιόπιστος παραγωγός και διανομέας υλικών συσκευασίας τροφίμων και συσκευασιών έτοιμων γευμάτων. Παρέχουμε υλικά συσκευασίας για βιομηχανίες τροφίμων, συσκευαστές και σουπερμάρκετ σε όλη την Ευρώπη. Από την ίδρυση της μητρικής μας εταιρείας το 1947, η οποία εξακολουθεί να είναι οικογενειακή επιχείρηση, επικεντρωθήκαμε στην παραγωγή και τη διανομή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Οι σειρές προϊόντων μας περιλαμβάνουν σήμερα προιόντα από διογκωμένη πολυστερίνη και PET όπως δίσκους και περιέκτες τροφίμων. Προμηθεύουμε μεγάλες εταιρείες τροφίμων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και αναπτύσσουμε συνεχώς νέα προιόντα με προστιθέμενη αξία».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή