Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ της Πέμπτης - Η έξοδος που θα παραμείνει κλειστή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό - Σημαντική προειδοποίηση για τους οδηγούς
Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ της Πέμπτης - Η έξοδος που θα παραμείνει κλειστή
Eurokinissi
1'

Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς την οδό Πλαπούτα στον Κόμβο της Λ.Κύμης (Κόμβος 10) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης (13/6) έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής (14/6) λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν από την Αττική Οδό στην αμέσως επόμενη έξοδο, προς τη Λ. Κύμης, να κατευθυνθούν προς το Ολυμπιακό Στάδιο κινούμενοι στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, να κάνουν αναστροφή στα πρώτα φανάρια που θα συναντήσουν και να κινηθούν, στη συνέχεια, προς την οδό Πλαπούτα, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης.

INTIME

Λεωφόρος Ποσειδώνος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα μέχρι τις 30 Ιουνίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουνίου έως την Κυριακή 30 Ιουνίου, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Κατασκευή θεμελίωσης Μεσοβάθρου Μ2, Γέφυρας (flyover) και μετατόπισης καλωδίων Μέσης Τάσης».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική ανά λωρίδα διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος της συμβολής με την οδό Διαδόχου Παύλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο, στην περιοχή των Δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης και Γλυφάδας.

Κατά την παραπάνω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή