Αμοργός: Όσα αποκάλυψε ο φίλος του αγνοούμενου τουρίστα - Τα δύο σενάρια για την εξαφάνισή του

Νέες αποκαλύψεις για τον αγνοούμενο τουρίστα στην Αμοργό

Αμοργός: Όσα αποκάλυψε ο φίλος του αγνοούμενου τουρίστα - Τα δύο σενάρια για την εξαφάνισή του
1'

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για το θρίλερ της εξαφάνισης του αγνοούμενου τουρίστα στην Αμοργό.

Υπενθυμίζεται, πως κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τον 59χρονο να βγαίνει από το κατάλυμά του, φορτωμένος με εξοπλισμό και να κατευθύνεται στο αυτοκίνητό του. Προορισμός του ήταν η περιοχή Κατάπολα, στην οποία ο Αμερικανός αστυνομικός σκόπευε να κάνει πεζοπορία.

Φίλος του αγνοούμενου τουρίστα μίλησε στο «Live News» και αποκάλυψε τα πιθανά δύο σενάρια για την εξαφάνιση του 59χρονου.

«Μέναμε στην Αιγιάλη κάναμε διακοπές, δύο μέρες και μετά θα ερχόμασταν να μείνουμε στα Κατάπολα και εκείνος αποφάσισε ότι θέλει να το κάνει με τα πόδια, τη διαδρομή. Εκείνος πάει, κάνει διαδρομές. Του αρέσει. Εγώ δεν μπορώ», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια ο φίλος του 59χρονου αποκάλυψε: «Να χάθηκε είναι λίγο δύσκολο, αν ήταν στα καλά του δηλαδή εκείνη την ώρα να χάθηκε στην Αμοργό, έρχεται 10 χρόνια, έχει περπατήσει όλη την Αμοργό. Ή κάπου του ήρθε να πάει να βγάλει μια φωτογραφία, να είπε ”να ένα βραχάκι ωραίο, να ανέβω να βγάλω μια φωτογραφία” και γλίστρησε και έπεσε και είναι λίγο μακριά από το μονοπάτι αλλά που να τον βρεις. Ή έπαθε μια ηλίαση που λέμε, τα έχασε και άρχισε να περιφέρεται», συμπλήρωσε ο φίλος του αγνοούμενου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή