Ηλεία: «Θα σταθώ στα πόδια μου για τα πέντε παιδιά μου», λέει η σύζυγος του 37χρονου δολοφόνου

Συντετριμμένη η σύζυγος του 37χρονου που δολοφόνησε την 11χρονη ανιψιά του στην Ηλεία.

Ηλεία: «Θα σταθώ στα πόδια μου για τα πέντε παιδιά μου», λέει η σύζυγος του 37χρονου δολοφόνου
1'

Θλίψη συνεχίζει και επικρατεί στην Ηλεία έπειτα από τη φρικτή δολοφονία της 11χρονης την οποία σκότωσε ο 37χρονος θείος της όπως ο ίδιος ομολόγησε, ενώ πρώτα είχε αποπειραθεί να τη βιάσει.

Η οργή ξεχειλίζει για τη δολοφονία της Βασιλικής μεταξύ των μελών της οικογένειας της αλλά και των συγγενών του 37χρονου. «Θα κοιτάξω να σταθώ στα πόδια μου, για τα πέντε παιδιά μου, έτσι κι αλλιώς μόνη μου έμεινα», δήλωσε συντετριμμένη στο MEGA η σύζυγος του δράστη.

«Είμαι εγώ δίπλα τους, όσο μπορώ θα προσπαθήσω να μην μου λείψει τίποτα», λέει η ίδια.

Συγκλονίζει ο δάσκαλος της 11χρονης Βασιλικής

Στο MEGA μίλησε και ο δάσκαλος της 11χρονης για το σοκαριστικό συμβάν, συγκινώνοντας με τα λόγια του για το άτυχο παίδι.

«Την είχα τα 3 τελευταία χρόνια. Ήταν ένα πρόσχαρο και γελαστό παιδί, ένα παιδί που δεν μου δημιουργούσε προβλήματα, που συμμετείχε στα μαθήματα. Ήταν ένα αγαπητό παιδί. Με ρώτησε ένας συμμαθητής της «τελικά, που πάει η Βασιλικούλα τώρα; Γίνεται πεταλουδίτσα άσπρη και πετάει;». Είμαστε συγκλονισμένοι. Ήθελε να γίνει γιατρός, όπως όλα τα παιδάκια είχαν τα όνειρά τους. Το χαμόγελό της».

«Πάντα αντιμετώπιζε τα πράγματα με αισιοδοξία. Εγώ, δανείζομαι το χαμόγελο της Βασιλικής, το χαμόγελό της και πάντα η θετική της διάθεση. Δεν είχα δει ποτέ τη Βασιλική να μην χαμογελάει. Πιστεύω, ότι κάθε μέρα που πηγαίνω στο σχολείο θα την δω. Θα τη δω στο θρανίο της και θα την δω και στην καρεκλίτσα της», δήλωσε συγκεκριμένα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή