Ηλεία: Υπό «μυστικότητα» η απολογία του 37χρονου δολοφόνου - Φόβοι για σοβαρά επεισόδια

Σε επιφυλάκη η Αστυνομία στην Ηλεία για την απολογία του 37χρονου δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής - Φόβοι ακόμα και για νέο κύκλο αίματος
Ηλεία: Υπό «μυστικότητα» η απολογία του 37χρονου δολοφόνου - Φόβοι για σοβαρά επεισόδια
2'

Παραμένει βυθισμένη στο πένθος η Μυρτιά Ηλείας από την άγρια δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής που μαρτύρησε στα χέρια του 37χρονου θείου της ο οποίος ομολόγησε ότι τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, αφού πρώτα αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Κρίσιμη ημέρα για την υπόθεση είναι αυριανή, Παρασκευή 13 Ιουνίου, καθώς ο δράστης αναμένεται να απολογηθεί για τις ειδεχθείς πράξεις του. Να σημειωθεί ότι υπό τον φόβο έντασης και λιντσαρίσματος, δεν έχει γίνει γνωστό πού και πότε θα γίνει η απολογία του 37χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την μεταφορά του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου της 11χρονης στα δικαστήρια του Πύργου την Τρίτη, σημειώθηκαν πολύ σοβαρά επεισόδια. Για αυτό τον λόγο η αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή στα χωριά Μυρτιά και Αρετή.

Έντονοι φόβοι για βεντέτα

Παράλληλα, στη Μυρτιά φαίνεται να ξεσπά βεντέτα καθώς την ώρα που ξεκινούσε η νεκρική πομπή με την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της 11χρονης Βασιλικής, ξέσπασε πυρκαγιά στο λυόμενο που ανήκει στην οικογένεια της συζύγου του δολοφόνου και διέμεναν εκεί όταν έρχονταν στο χωριό.

Τη στιγμή του εμπρησμού κανένα μέλος της οικογένειας του 37χρονου δεν βρισκόταν στο παράπηγμα καθώς όλοι οι συγγενείς του φέρονται να έχουν ήδη φύγει από το χωριό, φοβούμενοι αντίποινα.

Ξεχειλίζει η οργή στην Ηλεία για το αποτρόπαιο

Την ίδια ώρα, η οργή ξεχειλίζει στην Ηλεία για τη δολοφονία της Βασιλικής μεταξύ των μελών της οικογένειας της αλλά και των συγγενών του 37χρονου.

Η μητέρα του κοριτσιού, δίχως να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της, είπε ότι «το κοριτσάκι μου δεν γυρίζει πίσω», μιλώντας σήμερα στον ALPHA. «Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη στήριξη από καρδιάς. Έχω ακόμη δύο κοριτσάκια και δύο αγοράκια», ανέφερε ακόμη, εξαντλημένη σωματικά και ψυχολογικά.

«Θα κοιτάξω να σταθώ στα πόδια μου, για τα πέντε παιδιά μου, έτσι κι αλλιώς μόνη μου έμεινα», δήλωσε συντετριμμένη στο MEGA η σύζυγος του δράστη.

«Είμαι εγώ δίπλα τους, όσο μπορώ θα προσπαθήσω να μην μου λείψει τίποτα», λέει η ίδια.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή