Στέλιος Χανταμπάκης: Θύμα ένοπλης ληστείας ο αδερφός του - Απείλησαν ότι θα του πάρουν τα παιδιά

Τρόμος για τον αδερφό του Στέλιου Χανταμπάκη, ο οποίος έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας - Έδεσαν τον ίδιο και τη σύζυγό του και απείλησαν ότι αν δεν τους δώσουν τα λεφτά θα τους πάρουν τα παιδιά
1'

Θύμα ληστείας έπεσε ο αδερφός του Στέλιου Χανταμπάκη με τη γυναίκα του το πρωί της Πέμπτης 13 Ιουνίου στις 7:30 το πρωί.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στην κάμερα του Alpha, οι ληστές ήταν τέσσερις και μπήκαν στο σπίτι δέκα λεπτά αφότου είχαν φύγει τα παιδιά τους με τον πεθερό του από το σπίτι.

Οι δράστες σκαρφάλωσαν τη μάντρα, η οποία ήταν δύο μέτρα και με τσεκούρια έσπασαν την μπαλκονόπορτα. Αμέσως ζήτησαν να τους πουν που είναι τα λεφτά και το χρηματοκιβώτιο αλλιώς θα του πάρουν τα παιδιά.

«Είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Έλεγαν λεφτά, λεφτά, λεφτά. Τους είπα ψάξτε όπου θέλετε, απείλησαν τη γυναίκα μου ότι αν δεν δώσουμε τα λεφτά θα μας πάρουν τα παιδιά και τέτοια», περιέγραψε ο αδερφός του Στέλιου Χανταμπάκη.

«Μας έδεσαν. Κάθισαν πάρα πολύ ώρα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ήταν 13 με 14 λεπτά μέσα στο σπίτι»

Πρόκειται για σκληρούς δράστες περιέγραψε η Ελληνική Αστυνομία σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει ενώ το βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την ένοπλη ληστεία θα

Το ζευγάρι είναι αρκετά φοβισμένο μετά την ένοπλη επίθεση και ελπίζουν ότι το βιντεοληπτικό υλικό θα βοηθήσει στο να βρεθούν.