Χαλκιδική: Αδέσποτοι σκύλοι επιτέθηκαν σε σταθμευμένο όχημα - «Είδαμε το βίντεο, δεν το πιστεύαμε»

Τεράστιες ζημιές προκάλεσαν σκύλοι σε σταθμευμένο αυτοκίνητο
Χαλκιδική: Αδέσποτοι σκύλοι επιτέθηκαν σε σταθμευμένο όχημα - «Είδαμε το βίντεο, δεν το πιστεύαμε»
1'

Μεγάλες φθορές προκάλεσαν άγρια αδέσποτα σκυλιά σε αυτοκίνητο στην Χαλκιδική στην προσπάθεια τους να πιάσουν μια γάτα.

Πιο συγκεκριμένα, η εικόνα που αντίκρισαν όταν κατέβηκαν να πάρουν το αυτοκίνητο τους οι ιδιοκτήτες ήταν τραγική καθώς το βρήκαν γεμάτο γδαρσίματα και ζημιές στο ένα φτερό και αυτές είναι οι σκηνές που προηγήθηκαν την περασμένη νύχτα, όταν οι ίδιοι βρίσκονταν στο σπίτι τους. Όλα συνέβησαν μετά το μεσάνυχτα και έτσι δεν βρισκόταν κανείς στο σημείο για να αποτρέψει την καταστροφή.

«Όταν είδαμε το βίντεο μετά, δεν το πιστεύαμε ότι τρία σκυλιά τεράστια θα μπορούσαν να είχαν κάνει τεράστια ζημιά», είπε ο καταγγέλλων.

Όπως ανέφερε στην κάμερα του MEGA, τα σκυλιά ξήλωσαν ακόμα και την πινακίδα του οχήματος: «Δύο φτερά, το καπό, ο προφυλακτήρας και η πινακίδα, όλα ήταν ξηλωμένα, σε άσχημη κατάσταση. Τρελαθήκαμε, δεν ξέραμε ποιος το είχε κάνει».

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά στην περιοχή είναι έντονο το τελευταίο διάστημα. Παρά τα παράπονα και παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει, δεν έχει δοθεί λύση. Μάλιστα αυτό που προκάλεσε έντονο προβληματισμό στον πατέρα της ιδιοκτήτριας είναι το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, αν εκείνη την ώρα υπήρχε άνθρωπος στο δρόμο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή