Κατερίνα Στεφανίδη: Η έκκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την κατάκτηση του μεταλλίου της

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη στο Twitter
Κατερίνα Στεφανίδη: Η έκκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την κατάκτηση του μεταλλίου της
INTIME SPORTS
2'

Σε μία ανάρτηση στο Twitter προχώρησε η Κατερίνα Στεφανίδη, το πρωί του Σαββάτου (15/6), με την αθλήτρια να κάνει μια σημαντική έκκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια του στίβου ευχαρίστησε μέσα από το κείμενό της τον πρωθυπουργό για τα συγχαρητήριά του, μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο στο Ευρωπαϊκό ανοιχτού στίβου της Ρώμης.

Στη συνέχεια της ανάρτησής της, η Κατερίνα Στεφανίδη ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να εγκρίνει την αίτηση για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή της.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη

«Κύριε Πρωθυπουργέ αφού σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας, θα σας παρακαλέσω να εγκρίνετε την αίτηση από το 2020 για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή μου, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προετοιμασία για τους ΟΑ. Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει».

Άμεση ανταπόκριση Λιβάνιου για την ελληνική ιθαγένεια του συζύγου της Κατερίνας Στεφανίδη

Άμεσα ανταποκρίθηκε ο νέος υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος στο αίτημα της Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνας Στεφανίδη, να λάβει τιμητικά την ελληνική ιθαγένεια ο σύζυγος και προπονητής της, Μιτς Κρίερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία θα προχωρήσει και θα ολοκλήρωθεί τη Δευτέρα με προεδρικό διάταγμα κι έτσι θα ικανοποιηθεί η επιθυμία της Στεφανίδη, που θα έχει και άμεσο πρακτικό αντίκτυπο, καθώς θα μπορεί να συνεχίσει απερίσπαστη την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή