Τροχαίο δυστύχημα στη Ξάνθη: Από την Χαλκίδα τα τρία θύματα της σύγκρουσης - Η τραγική σύμπτωση

Ανατριχιαστική αποκάλυψη για τους τρεις από τους τέσσερις νεκρούς του τροχαίου δυστυχήματος
Τροχαίο δυστύχημα στη Ξάνθη: Από την Χαλκίδα τα τρία θύματα της σύγκρουσης - Η τραγική σύμπτωση
INTIME NEWS
3'

Σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε περίπου στις 8:00 το πρωί της Κυριακής (16/6) έξω από τους Τοξότες Ξάνθης, στην παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης-Καβάλας, όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ

Από τη φονική σύγκρουση τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες που επέβαιναν στο ΙΧ, ηλικιών 20-25 ετών, έχασαν τη ζωή τους ακαριαία, ενώ επτά τραυματίστηκαν.

Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο

Το ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούσθηκε με λεωφορείο λίγο μετά το βενζινάδικο στους Τοξότες με κατεύθυνση προς Ξάνθη με αποτέλεσμα τέσσερις από τους 5 επιβάτες του Ι.Χ. να χάσουν τη ζωή τους. Από τους επιβάτες του Λεωφορείου τραυματίσθηκαν επτά άτομα εκ των οποίων τα τρία βαριά.

Στον τόπο του ατυχήματος βρέθηκαν άμεσα Αστυνομικές δυνάμεις και δυνάμεις της πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Οι νεκροί βρέθηκαν διαμελισμένοι, ενώ μετά τον απεγκλωβισμό τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο και σφηνώθηκε στην κυριολεξία στο λεωφορείο.

troxaio-ksanthi

Από την άλλη, το λεωφορείο με το οποίο έγινε η σύγκρουση βγήκε και αυτό εκτός δρόμου. Στο όχημα επέβαιναν αρκετοί εργαζόμενοι σε τοπική επιχείρηση, 6 εκ των οποίων τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Στο τροχαίο ενεπλάκη και ένα δεύτερο όχημα.

Η τραγική σύμπτωση

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες επιβαίνοντες στο όχημα, ήταν από τη Χαλκίδα και βρέθηκαν στην Ξάνθη για επαγγελματική υποχρέωση σε γνωστή βιομηχανία.

Οι κοπέλες ήταν μια φοιτήτρια στην Κομοτηνή, με καταγωγή από τη Χαλκίδα και μια αλλοδαπή κάτοικος Ξάνθης. Όλοι μαζί μετά από βραδινή διασκέδαση, κατευθυνόταν στο Νέστο για μπάνιο.

Τραγική σύμπτωση ότι το λεωφορείο μετέφερε εργαζόμενους της ίδιας εταιρίας από τη βραδινή βάρδια!

ksanthi-troxaio.jpg

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το πολύνεκρο τροχαίο

Την 16-6-2024 και ώρα 07.55΄, στο 11 ο χλμ της Eθνικής Oδού Ξάνθης – Καβάλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός και επέβαιναν ακόμη τέσσερα άτομα, συγκρούστηκε μετωπικά με Δ.Χ. λεωφορείο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και τριών επιβατών του αυτοκινήτου, εκ των οποίων μία 28χρονη αλλοδαπή, μία 22χρονη ημεδαπή και ένας 27χρονος αλλοδαπός, ενώ τραυματίσθηκαν ένας 22χρονος ημεδαπός επίσης επιβάτης του Ι.Χ.Ε. οχήματος, ο 52χρονος ημεδαπός οδηγός του λεωφορείου και τρεις επιβάτες του λεωφορείου, εκ των οποίων ένας 39χρονος αλλοδαπός και δύο ημεδαπές, ηλικίας 57 και 24 ετών.

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή