Ξάνθη: Το αυτοκίνητο με τους νεκρούς σέρνονταν για 150 μέτρα - Μάχη για τη ζωή δίνει ο 5ος επιβάτης

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο και σφηνώθηκε στην κυριολεξία στο λεωφορείο στην Ξάνθη
Ξάνθη: Το αυτοκίνητο με τους νεκρούς σέρνονταν για 150 μέτρα - Μάχη για τη ζωή δίνει ο 5ος επιβάτης
2'

Συγκλονιστικές είναι οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε περίπου στις 8:00 το πρωί της Κυριακής (16/6) έξω από τους Τοξότες Ξάνθης, στην παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης-Καβάλας, όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ.

Πιο συγκεκριμένα, από το τροχαίο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους 4 άτομα και σημειώθηκε έξω από τους Τοξότες Ξάνθης. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρεις άντρες, οι οποίοι είναι από τη Χαλκίδα και είχαν πάει στην Ξάνθη προκειμένου να πάρουν μέρος σε επαγγελματική υποχρέωση για γνωστή βιομηχανία.

Μαζί τους, επέβαιναν μία Χαλκιδέα φοιτήτρια στην Κομοτηνή και μία αλλοδαπή.. Η παρέα των πέντε ατόμων προερχόταν από βραδινή διασκέδαση και σύμφωνα με πληροφορίες πήγαιναν για μπάνιο στον Νέστο. Η τραγική σύμπτωση είναι πως το λεωφορείο μετέφερε εργαζόμενους της ίδιας εταιρίας από τη βραδινή βάρδια.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο σύρθηκε για 150 μέτρα περίπου στην άσφαλτο μέχρι να ακινητοποιηθεί!

Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο

Το ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούσθηκε με λεωφορείο λίγο μετά το βενζινάδικο στους Τοξότες με κατεύθυνση προς Ξάνθη με αποτέλεσμα τέσσερις από τους 5 επιβάτες του Ι.Χ. να χάσουν τη ζωή τους. Από τους επιβάτες του Λεωφορείου τραυματίσθηκαν επτά άτομα εκ των οποίων τα τρία βαριά.

Στον τόπο του ατυχήματος βρέθηκαν άμεσα Αστυνομικές δυνάμεις και δυνάμεις της πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Οι νεκροί βρέθηκαν διαμελισμένοι, ενώ μετά τον απεγκλωβισμό τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο και σφηνώθηκε στην κυριολεξία στο λεωφορείο.

Από την άλλη, το λεωφορείο με το οποίο έγινε η σύγκρουση βγήκε και αυτό εκτός δρόμου. Στο όχημα επέβαιναν αρκετοί εργαζόμενοι σε τοπική επιχείρηση, 6 εκ των οποίων τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Στο τροχαίο ενεπλάκη και ένα δεύτερο όχημα.

Αυτή την ώρα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο πέμπτος επιβάτης του αυτοκινήτου ένας άνδρας 22 ετών με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή