Η κατάθεση του γιατρού που εξέτασε τη σύζυγο του γνωστού δικηγόρου

Στον ανακριτή βρίσκεται ο γνωστός δικηγόρος που φέρεται να χτύπησε άγρια τη σύζυγό του 
Χάρης Γκίκας / Newsbomb.gr
3'

Ο γνωστός δικηγόρος, που φέρεται να χτύπησε άγρια τη σύζυγό του, έφτασε στον ανακριτή.

Η σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου, επίσης δικηγόρος, τα ξημερώματα της Κυριακής μετέβη σε ιδιωτικό νοσοκοκομείο, έχοντας σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο. Τόσο εκείνος όσο και η ίδια είπαν στους γιατρούς ότι τα τραύματά της προκλήθηκαν από πτώση από τις σκάλες του σπιτιού της, όμως ο γιατρός που την εξέτασε υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι αυτά προκλήθηκαν από ανθρώπινο χέρι. Τότε ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί και σε βάρος του δικηγόρου ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβη ενώ παρέμεινε κρατούμενος.

«Κλειδί» στη σύλληψη του ποινικολόγου κατέστη η κατάθεση του γιατρού που εξέτασε την γυναίκα. Κι αυτό γιατί δεν πείστηκε ότι τα τραύματα που είχε, έγιναν από την πτώση της σε σκάλα. Μάλιστα, όταν ο γιατρός ρώτησε τη σύζυγο του δικηγόρου αν την χτύπησε, εκείνη φέρεται να κούνησε καταφατικά το κεφάλι της. Στο αστυνομικό τμήμα, όμως, είπε ότι έπεσε από τις σκάλες.

Η κατάθεση του γιατρού που εξέτασε την σύυγο του ποινικολόγου

Ο γιατρός που εξέτασε τη σύζυγο του γνωστού ποινικολόγου φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή του:

«Κλινικά, φέρει εκχυμώσεις και οίδημα προσώπου – μέτωπο, ζυγωματικά, εκχυμώσεις οφθαλμικών κογχών, θλαστικό τραύμα δεξιού λοβού, ωτος, οίδημα και αιμορραγία ρινός, εκδορές και οιδήματα άνω και κάτω χείλους, θλαστικό τραύμα γλώσσας, εκδορές και οίδημα αντιβραχίου, οίδημα στην εγγύς φαλλαγγοφαλαγγικής διάρθρωσης δεξιού μικρού δακτύλου κεφαλαιμάτωμα τριχωτού. Απεικονιστικά ευρήματα: κάταγμα ρινικού οστού, κάταγμα βάσης- παλαμιαία επιφάνεια – μέσης φάλαγγας μικρού δαχτύλου, δεξιά άκρας χειρός.

Φέρει αίματα στο τριχωτό κεφαλής όπως και τούφες μαλλιών στα ρούχα και στο σώμα της. Σε ερώτηση μου ποιος άνθρωπος την χτύπησε και εάν είναι ο ίδιος που την είχε φέρει στα επείγοντα, εκείνη μου απάντησε καταφατικά. Άμεσα ενημέρωσα την Άμεση Δράση για τις δικές της ενέργειες».

Μάλιστα, οι αστυνομικοί φέρεται να πρότειναν στην δικηγόρο να εγκαταστήσει το panic button στο κινητό της. Εκείνη φέρεται να δέχθηκε, λέγοντας ωστόσο πως επειδή εκείνη την στιγμή δεν είχε το κινητό της μαζί, να γινόταν στη συνέχεια η εγκατάσταση.

Τι υποστηρίζει ο γνωστός ποινικολόγος

Ο ποινικολόγος βρίσκεται ενώπιον του ανακριτή για να δώσει εξηγήσεις για τα όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο σπίτι του στα Βριλήσσια.

Μέχρι και τώρα ισχυρίζεται πως δεν σήκωσε χέρι πάνω της, ωστόσο εκείνη φέρει τραύματα που έχει η γυναίκα σε κεφάλι, πρόσωπο, γλώσσα και χέρι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο είπε στους γιατρούς ότι έπεσε από τις σκάλες, το ίδιο ισχυρίστηκε και η σύζυγος του. Όμως ο γιατρός που την εξέτασε κατάφερε να πάρει από εκεί ένα νεύμα το οποίο υποδείκνυε ότι είχαν προηγηθεί αλλά.

Σχετικές ειδήσεις