Το μήνυμα στο κινητό της συζύγου του δικηγόρου που οδήγησε στον ξυλοδαρμό της

Σε κάθε περίπτωση, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας φέρεται έτοιμος να ομολογήσει στην απολογία του τον ξυλοδαρμό, ζητώντας συγγνώμη 
Το μήνυμα στο κινητό της συζύγου του δικηγόρου που οδήγησε στον ξυλοδαρμό της
Eurokinissi
2'

Ενώπιον της ανακρίτριας βρίσκεται αυτή την ώρα ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της επίσης δικηγόρου συζύγου του, που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν το ζευγάρι γευμάτιζε σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. Το ζευγάρι, αφού αποχώρησε από το εστιατόριο, μπήκε στο αυτοκίνητο και τότε - σύμφωνα πάντα με τον ΑΝΤ1 - η σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου φέρεται να έστελνε κάποια μηνύματα που ενόχλησαν τον γνωστό ποινικολόγο. Τότε, ξεκίνησε ο ξυλοδαρμός της, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ.

Μένει να διευκρινιστεί εάν ο ξυλοδαρμός συνεχίστηκε και στο σπίτι του ζευγαριού, καθώς η αρχική εκδοχή τόσο του θύματος (επίσης δικηγόρου) όσο και του ποινικολόγου ήταν ότι εκείνη έπεσε από τις σκάλες.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ο δικηγόρος φέρεται έτοιμος να ομολογήσει στην απολογία του τον ξυλοδαρμό, ζητώντας συγγνώμη. Πάντως, η σύζυγος του δικηγόρου, επίσης δικηγόρος στο επάγγελμα, όταν έφτασε στο νοσοκομείο, παρέμεινε σε αμαξίδιο, δεν μπορούσε να μιλήσει παρά μόνο έγνεφε.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της κλινικής, στην οποία μετέβη η δικηγόρος: «Από το περπάτημά της φαινόταν ότι ήταν καταβεβλημένη, χτυπημένη. Κρατούσε το πρόσωπο και το στόμα της, φαινόταν πως πονούσε εκεί πολύ. Όταν έφτασαν στα επείγοντα, πήγε για ιστορικό η νοσοκόμα, αλλά ο σύζυγός της ήταν καθησυχαστικός».

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με Το Πρωινό, το περιβάλλον της κλινικής αναφέρει: «Όταν η νοσοκόμα φώναξε τον γιατρό που εφημέρευε, ο δικηγόρος ήταν εκεί για να τη βοηθήσει με την επικοινωνία εξαιτίας του τραυματισμού στη γλώσσα και στο στόμα. Όμως, οι γιατροί συχνά ζητούν από τους συνοδούς να βγουν από τον θάλαμο για να εξετάσουν με ησυχία. Ο γιατρός είδε ότι τα τραύματα της γυναίκας δεν ήταν από πτώση και όταν έμειναν μόνοι, τη ρώτησε και εκείνη του έγνεψε. Όταν ήρθε η Αστυνομία, υπήρξε μια μικρή αναστάτωση. Ο γιατρός επέμενε ότι τα χτυπήματα ήταν από χέρι».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή