Εξέταση από σύμβουλο ψυχικής υγείας θα ζητήσει ο γνωστός δικηγόρος - Δηλώνει μετανιωμένος

Αλλάζει τη στάση του ο γνωστός ποινικολόγος - Αναμένεται να παραδεχθεί τον ξυλοδαρμό και να ζητήσει συγγνώμη
Εξέταση από σύμβουλο ψυχικής υγείας θα ζητήσει ο γνωστός δικηγόρος - Δηλώνει μετανιωμένος
Eurokinissi
2'

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως για την σοκαριστική υπόθεση ξυλοδαρμού μίας γυναίκας από τον σύζυγό της, πολύ γνωστό και προβεβλημένο δικηγόρο των Αθηνών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το περιβάλλον της κλινικής όπου μεταφέρθηκε η γυναίκα, όταν έφτασε εκεί ήταν τόσο καταβεβλημένη που χρειάστηκε αμαξίδιο, ενώ δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει και συνεννοούνταν με νεύματα.

Ένα νεύμα ήταν και αυτό που οδήγησε εξάλλου τον γιατρό που την εξέτασε να καλέσει τις Αρχές και να προχωρήσουν στη σύλληψη του γνωστού ποινικολόγου, ο οποίος αυτή την ώρα βρίσκεται ενώπιον ανακρίτριας και απολογείται για την πράξη του.

Ο δράστης πλέον έχει αλλάξει στάση και φέρεται να παραδέχεται τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, παρόλο που στην αρχή υποστήριζε σθεναρά, όπως και το θύμα, ότι τα τραύματά της προήλθαν από πτώση.

Σύμφωνα με την εκπομπή Το Πρωινό μάλιστα ο δικηγόρος φέρεται να άλλαξε την αρχική του γραμμή αργά το βράδυ της Κυριακής, ενώ στην απολογία του αναμένεται να ζητήσει συγγνώμη για τον ξυλοδαρμό, να ζητήσει να εξεταστεί από ψυχολόγο, από σύμβουλο ψυχικής υγείας και να δηλώσει ότι δεν θέλει να ξανα πλησιάσει την σύζυγό του, ούτε να βρίσκεται στο σπίτι του.

Πάντα με βάση το ρεπορτάζ της εκπομπής, το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα ήταν σε διάσταση και μάλιστα η γυναίκα είχε ήδη αποφασίσει να φύγει από το σπίτι και να εγκαταλείψει τον γνωστό δικηγόρο. Στην Αθήνα βρίσκεται και η οικογένεια του θύματος, που είναι εξοργισμένοι με τον δράστη και ζητούν την τιμωρία του.

Το περιστατικό στο γραφείο του

Την ίδια στιγμή η εκπομπή του ΑΝΤ1 φέρνει στο φως ένα παλαιότερο περιστατικό, από το 2016. Τότε έγινε μία κλήση προς το 100 από το γραφείο του ποινικολόγου.

Εκεί έφτασε άμεσα μηχανή της ομάδας Ζ και είδε στην είσοδο μία κοπέλα χτυπημένη στο πρόσωπο, η οποία κατήγγειλε επεισόδιο με τον συγκεκριμένο δικηγόρο, μέσα στο γραφείο του, ενώ δήλωσε ότι ήταν υπάλληλός του.

Η αστυνομία την μετέφερε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και της ανέφεραν ότι πρέπει να μεταβεί στο Α.Τ. για να καταθέσει μήνυση εναντίον του δικηγόρου, ωστόσο εκείνη στο ενδιάμεσο μίλησε με τον δράστη, δεν πήγε ποτέ στην αστυνομία να υποβάλλει μήνυση, παραιτήθηκε από το γραφείο και έφυγε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή