Συγγρού: Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα

Από το τροχαίο ατύχημα εγκλωβίστηκε η οδηγός ενώ οι ζημιές στο όχημα είναι εκτεταμένες
Συγγρού: Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα
1'

Το φως της δημοσιότητας είδαν στιγμιότυπα από το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε περίπου στις 11:00 σήμερα το πρωί (17/6) επί της λεωφόρου Συγγρού στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της οδού Λάμπρου Κατσώνη.

Ειδικότερα, η οδηγός ενός αυτοκινήτου με δύο επιβαίνοντες έχασε τον έλεγχο και κατέληξε στις διαχωριστικές μπάρες. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, χτύπησε δύο φορές στο κράσπεδο, η οδηγός προσπάθησε να το επαναφέρει και αναποδογύρισε τουλάχιστον πέντε φορές. Το όχημα κατέληξε με μέτωπο ανάποδα στο αριστερό ρεύμα.

Οι ζημιές στο όχημα είναι εκτεταμένες, ενώ η οδηγός εγκλωβίστηκε στο ΙΧ και χρειάστηκε η συνδρομή δύο οχημάτων της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 6 πυροσβέστες προκειμένου να απεγκλωβιστεί. Ταυτόχρονα, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από πλήρωμα μοτοσικλέτας ταχείας ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο.Η γυναίκα διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Το αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας έμεινε για λίγη ώρα κλειστό, ενώ επικράτησε κυκλοφοριακή συμφόρηση. Στο σημείο κατέφθασε και η ΕΛ.ΑΣ, ενώ γερανοφόρο όχημα απομάκρυνε αργότερα το αυτοκίνητο.

Πώς έγινε το τροχαίο ατύχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός έχασε τον έλεγχο αφού έσκασε το δεξί μπροστινό ελαστικό του ΙΧ. Στην προσπάθειά της να επαναφέρει το όχημα, προσέκρουσε στο κράσπεδο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ντελαπάρει και να αναποδογυρίζει τουλάχιστον πέντε 5 φορές πριν καταλήξει με μέτωπο ανάποδα στο αριστερό ρεύμα.

Το ζευγάρι, οδηγός και συνοδηγός, γλύτωσε χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Σημειώνεται ότι διαμένουν στο Κουκάκι και πήγαιναν στον Πειραιά για ιατρικό ραντεβού.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή