Πατήσια: «Πήγε να τραυματίσει κι εμένα» - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για την επίθεση με μαχαίρι

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στο newsbomb.gr όσα εκτυλίχθηκαν αλλά και πώς κινδύνεψε και ο ίδιος να δεχθεί επίθεση από τον άνδρα. 
Newsbomb.gr/Χάρης Γκίκας
2'

Γνωστός στη γειτονιά των Πατησίων, όπου εξαπέλυσε επίθεση με μαχαίρι εναντίον γυναίκας είναι ο 51χρονος δράστης, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άνδρας έχει ενοχλήσει με φασαρίες και στο παρελθόν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν γνώριζε την γυναίκα στην οποία επιτέθηκε, με τον ίδιο να υποστηρίζει ωστόσο ότι πρόκειται για συγγενικό του πρόσωπο.

«Πήγε να μου "τη ρίξει" κι εμένα»

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στο newsbomb.gr όσα εκτυλίχθηκαν αλλά και πώς κινδύνεψε και ο ίδιος να δεχθεί επίθεση από τον άνδρα.

«Βλέπω τον μάστορα να προσπαθεί να αποτρέψει μία κατάσταση, που δεν ξέραμε τι ήταν, τον τραβήξαμε, να δούμε τι κρατάει στα χέρια του, είδαμε το χέρι της γυναίκας σφαγμένο, πήγε να μου τη ρίξει κι εμένα, τον έριξα κάτω, τον αφόπλισα μαζί με τον μάστορα, τον κρατήσαμε κάτω».

«Άρχισε να την μαχαιρώνει, δεν την γνώριζε καν»

Όπως λέει ο μάρτυρας, ο άνδρας είναι γνωστός στη γειτονιά, ενώ εντελώς ξαφνικά, όπως περιγράφει πήγε προς το μέρος της γυναίκας και άρχισε να την μαχαιρώνει στο μπράτσο.

«Είναι γνωστός στη γειτονιά φατσικά. Είχε ένα μαχαίρι γύρω στους 30 πόντους, για καλή μας τύχη δεν τραυμάτισε κάποιον άλλο», λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Η γυναίκα πήγε να βγει από το αυτοκίνητο και άρχισε και την μαχαίρωνε. Μένει απέναντι, δεν γνωρίζω αν έχει ψυχολογικά προβλήματα, έχει κάνει κάποιες φασαρίες, έχω ακούσει ότι έσπασε μία μηχανή μία φορά. Η γυναίκα ήταν μόνη της στο αυτοκίνητο, πήγε προς το μέρος της και άρχισε να την μαχαιρώνει. Δεν της είπε τίποτα, δεν την γνώριζε καν, η γυναίκα είναι πελάτισσα χρόνια εδώ».

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, όταν ο άνδρας προσέγγισε την γυναίκα που βρισκόταν στο σταθμευμένο όχημά της και την μαχαίρωσε στο μπράτσο.

Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Πατησίων.