Ενδοοικογενειακή βία - Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η 35χρονη που εμβολίστηκε από τον πρώην σύζυγό της

Τουλάχιστον δύο φορές έχει κινδυνεύσει η ζωή μιας 35χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη
Ενδοοικογενειακή βία - Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η 35χρονη που εμβολίστηκε από τον πρώην σύζυγό της
Pixabay
2'

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά ένας 40χρονος άνδρας καταδίωξε και εμβόλισε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε την εν διαστάσει σύζυγό του την ώρα που αυτή επέβαινε στο μηχανάκι της.

Το μηχανάκι σέρνεται στην άσφαλτο και η γυναίκα πέφτει. Ο 40χρονος άνδρας σταματά το αυτοκίνητο, κατεβαίνει και την πλησιάζει, όχι όμως για να την βοηθήσει αλλά για να την απειλήσει. Την πιάνει από τον λαιμό και προσπαθεί να την πνίξει, απειλώντας την παράλληλα ότι θα την σκοτώσει.

Το θύμα της επίθεσης σώθηκε χάρη στην παρουσία αυτόπτη μάρτυρα που είδε τι συνέβη.

Το θύμα του επεισοδίου μίλησε στο Mega όπου περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε:

«Το βράδυ της Κυριακής όταν σχόλασα από τη δουλειά μου και πήγαινα στο σπίτι με το μηχανάκι είδα να έρχεται κατά πάνω μου ένα αυτοκίνητο. Με χτύπησε δυνατά και έπεσα. Κατάλαβα αμέσως ότι ήταν αυτός γιατί άρχισε να με βρίζει και έκανα την λιπόθυμη. Με χτύπησε στην πλάτη, μου τράβηξε τα μαλλιά και άρχισε να με πνίγει. Έπαθα σοκ. Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Του έλεγα πνίγομαι, πεθαίνω, αλλά δεν με άφηνε. Όμως για καλή μου τύχη εμφανίστηκε από το πουθενά ένας φίλος και με βοήθησε. Εγώ έτρεξα με τα πόδια και πήγα στο σπίτι».

Την είχε απειλήσει στο παρελθόν με καραμπίνα

Το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα ζούσε χωριστά. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 40χρονος απειλούσε την εν διαστάσει σύζυγό του. Πριν από έναν χρόνο την απείλησε με καραμπίνα. Η γυναίκα πρόλαβε να κλείσει το παντζούρι και γλίτωσε τον τραυματισμό.

«Είναι η δεύτερη φορά που ο συγκεκριμένος άνθρωπος με απείλησε. Πριν ενάμιση χρόνο που χωρίσαμε και έφυγα από το σπίτι ήρθε και με βρήκε με μία καραμπίνα, πυροβόλησε μπροστά στα παιδιά μας και εξαφανίστηκε για τρεις ολόκληρους μήνες. Έφυγα γιατί δεν άντεχα. Εδώ και ένα μήνα άρχισε να με απειλεί πάλι. Και έλεγε μπροστά στα παιδιά ότι θα με σκοτώσει».

Αμέσως μετά η γυναίκα απευθύνθηκε στην Αστυνομία και μεταφέρθηκε με περιπολικό στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας στον Λευκό Πύργο. Κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της και της χορηγήθηκε το panic button.

Ο δράστης αναζητείται και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή