Αναζητείται ο Απόστολος Λύτρας μετά τη μήνυση της συζύγου του - Κρατείται η πρώην σύζυγός του

Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ γνωστοποίησε πως για τον Απόστολο Λύτρα έχει σχηματιστεί δικογραφία για αυτόφωρο
Αναζητείται ο Απόστολος Λύτρας μετά τη μήνυση της συζύγου του - Κρατείται η πρώην σύζυγός του
2'

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, καθώς ο ποινικολόγος αναζητείται μετά τη μήνυση που υπέβαλε η σύζυγός του για παραβίαση όρου.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, Τρίτη (18/6) η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου πάτησε το panic button στο κινητό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα με το ένα από τα παιδιά τους μπήκαν στο σπίτι. Όταν τους αντιλήφθηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου τρομοκρατήθηκε, πάτησε το panic button και λιποθύμησε.

Αμέσως κατέφτασαν περιπολικά και ΕΚΑΒ και όλοι μαζί μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Γέρακα. Τότε, η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα κατέθεσε μήνυση στην πρώην σύζυγο του ποινικολόγου, αλλά και στον ίδιο.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για αυτόφωρο, εξέλιξη που σημαίνει ότι ο ποινικολόγος αναζητείται για να συλληφθεί, ενώ η πρώην σύζυγός του αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Από την πλευρά του, ο επίτιμος πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στην ΕΡΤ υποστήριξε πως ο Απόστολος Λύτρας έστειλε απειλητικά μηνύματα στη σύζυγό του.

Ο Θέμης Σοφός, συνήγορος της κ. Πολυζωγοπούλου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, υποστήριξε πως έπειτα από τη δικαστική απόφαση δεν θα έπρεπε να είχε κλειδιά του σπιτιού ούτε ο Απόστολος Λύτρας ούτε κάποιος άλλος από το περιβάλλον του. Πρόσθεσε επίσης, πως δεν επιτρεπόταν να δημιουργηθεί μία ομάδα (ένα group στο viber) στην οποία συμπεριλαμβανόταν και η κ. Πολυζωγοπούλου και μάλιστα χωρίς τη θέλησή της. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να λαμβάνει μηνύματα, κάτι που σύμφωνα με τον Θέμη Σοφό συνιστά παραβίαση των δικαστικών όρων.

Υπενθυμίζεται πως η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα καθώς και μία από τις κόρες του βρέθηκαν χθες το βράδυ στο σπίτι του ποινικολόγου, προκειμένου να πάρουν τα προσωπικά του αντικείμενα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή