Απόστολος Λύτρας: Νέο βίντεο με τη σύζυγό του από το βράδυ του άγριου ξυλοδαρμού

Ο Απόστολος Λύτρας αναζητείται μετά από μήνυση της συζύγου του για παραβίαση των περιοριστικών όρων
InTime/Φωτογραφία Αρχείου
1'

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το βράδυ του ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον ίδιο έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΣΚΑΪ και η εκπομπή Fay's Time.

Τα πλάνα δείχνουν το ζευγάρι στο μαγαζί που βρίσκονταν μαζί με φιλικά ζευγάρια στην περιοχή της Βουλιαγμένης να διασκεδάζουν, λίγο πριν αποχωρήσουν και σημειωθεί το άγριο επεισόδιο.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα στο αυτόφωρο οδηγήθηκε η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, η οποία προσήχθη και βρέθηκε στην Εισαγγελία, μετά τη μήνυση σε βάρος της από την νυν σύζυγο του δικηγόρου.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του δικηγόρου το βράδυ της Τρίτης, όταν εκείνη μπήκε μαζί με μία από τις κόρες της στο σπίτι της, με αποτέλεσμα όταν τις είδε η κυρία Πολυζωγοπούλου να τρομοκρατηθεί και να πατήσει το panic button. Στη συνέχεια σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα λιποθύμησε, ενώ αμέσως στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και ΕΚΑΒ που μετέφεραν και τις τρεις στο αστυνομικό τμήμα του Γέρακα.

Η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα κατέθεσε μήνυση και σε βάρος του ποινικολόγου, για παραβίαση των περιοριστικών όρων τόσο αυτού της υποχρεωτικής μετοίκησης γιατί δεν έχει παραδώσει ως όφειλε τα κλειδιά, όσο και του όρου της απαγόρευσής της συναναστροφής καθώς φέρεται να έστειλε μηνύματα που θεωρούνται απειλητικά.