Μεγάλη μάχη με τις φωτιές: Όλα τα ενεργά μέτωπα ανά την επικράτεια

Η ενημέρωση από την Πυροσβεστική υπηρεσία 

Μεγάλη μάχη με τις φωτιές: Όλα τα ενεργά μέτωπα ανά την επικράτεια
SOTIRIS_DIMITROPOULOS
2'

Πέραν της μεγάλης φωτιάς στη Βάρης-Κορωπίου πυρκαγιές μαίνονται σε αγροτοδασικές εκτάσεις στις περιοχές:

-Αγιά Λάρισας,

H επιχείρηση της Πυροσβεστικής συνεχίζεται, με τη φωτιά να βρίσκεται υπό έλεγχο. Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Αετόλοφος, στην Αγιά Λάρισας επιχειρούν 34 πυροσβέστες, 15 οχήματα, 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Συνδρομή από υδροφόρες Ο.Τ.Α.

-Βόλβη Θεσσαλονίκης,

στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Προφήτης, στη Βόλβη Θεσσαλονίκης επιχειρούν 40 πυροσβέστες, με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 2ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε. και 11 οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

-Ερμιονίδα Αργολίδος,

Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Ηλιόκαστρο, στην Ερμιονίδα Αργολίδας επιχειρούν 73 πυροσβέστες, με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 6ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε., 23 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.

-Άγιος Γεώργιος Πρέβεζας,

Σύμφωνα με το Prevezanews σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες παίρνει διαστάσεις, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου στην Φιλιππιάδα.

Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή 'Αγιος Γεώργιος, του Δήμου Ζηρού Πρέβεζας επιχειρούν 28 πυροσβέστες, με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 5ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε., 7 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Συνδρομή από υδροφόρες Ο.Τ.Α.

-Αλμυρός βόλου

Το 112 ήχησε και στην Μαγνησία σήμερα μετά από εκδήλωση φωτιάς στην περιοχή Γαβριανή. Στο σημείο επιχειρούν 50 πυροσβέστες, με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 19 οχήματα, 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Συνδρομή από υδροφόρες Ο.Τ.Α.

και

-Μόρια στη Μυτιλήνη

Η φωτιά στη Μόρια μαίνεται σε κοντινή απόσταση από το νεκροταφείο του χωριού, και επιχειρούν επίγειες δυνάμεις από την Πυροσβεστική, αλλά και τα εναέρια μέσα δασοπυρόσβεσης.

Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Μόρια της νήσου Λέσβου επιχειρούν 21 πυροσβέστες, 7 οχήματα, 1 αεροσκάφος και 1 ελικόπτερο. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή