Απόστολος Λύτρας: Τα μηνύματα που εσταλήσαν στην ομαδική συνομιλία στο viber

Η ομαδική αυτή συνομιλία συστάθηκε στις 8:42 το βράδυ από τον επαγγελματικό συνεργάτη του ζευγαριού και ο σκοπός της είναι να διευθετηθούν κάποια προβλήματα του δικηγορικού γραφείου
Απόστολος Λύτρας: Τα μηνύματα που εσταλήσαν στην ομαδική συνομιλία στο viber
INTIME.
1'

Μια νέα αποκάλυψη αναφορικά με την υπόθεση Λύτρα, έκανε το MEGA, δίνοντας στη δημοσιότητα ομαδικά μηνύματα από συνομιλία στο Viber.

Η ομαδική συνομιλία δημιουργήθηκε από τον επί 7 χρόνια συνεργάτη του Απόστολου Λύτρα, τον κ. Κριεμάδη, και τα άτομα που απαρτίζουν την ομαδική συνομιλία είναι επιπλέον ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Η ομαδική αυτή συνομιλία συστάθηκε στις 8:42 το βράδυ από τον επαγγελματικό συνεργάτη του ζευγαριού και ο σκοπός της είναι να διευθετηθούν κάποια προβλήματα του δικηγορικού γραφείου όπως φαίνεται από τα μηνύματα που εξασφάλισε αποκλειστικά το MEGA.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ένα σημείο από τα μηνύματα που έχουν αποσταλεί ο κ. Κριεμάδης απευθύνεται και στους δύο γράφοντας: «Αποφασίσατε να χρίσετε κάτι […] έχετε κάνει μια αυτοκρατορία που έχει ευθύνες […] Υπάρχουν άτομα στο γραφείο που δεν έχουν πληρωθεί».

Όπως γίνεται σαφές μέσα από την συνομιλία υπάρχουν άτομα στο γραφείο που δεν έχουν πληρωθεί.

Στην συνέχεια της συνομιλίας παρεμβαίνει ο κ. Λύτρας με ένα μήνυμά του, όπου αναφέρει: «Γιώργο προσπαθούν τα παιδιά μου να μιλήσουν με την Σοφία να πάνε στο γραφείο να πάρουν τα λεφτά μου και για το δάνειο και για εσάς και το Γραφείο και δεν απαντάει».

Μετά από αυτά το μηνύματα η κόρη του Απόστολου Λύτρα από τον πρώτο γάμο, η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου και ο δικηγόρος συνεργάτης από το γραφείο του κ. Λύτρα βρέθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού χθες το βράδυ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή