Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας – «Η πράξη μου είναι κατακριτέα, θα πληρώσω για το λάθος μου»

Ο Απόστολος Λύτρας μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης, προκειμένου να παραδοθεί.
2'

Ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, πήγε το απόγευμα της Τετάρτης (19/06) στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης ώστε να παραδοθεί, μερικές ώρες μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Αύριο, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται πως αρχικά, ανακρίτρια και εισαγγελέας είχαν επιβάλλει περιοριστικούς όρους στον Απόστολο Λύτρα και τον είχαν αφήσει ελεύθερο.

«Η πράξη μου είναι κατακριτέα, θα πληρώσω για το λάθος μου» – Αρνείται πως έστειλε απειλητικό μήνυμα

Σε δήλωση κατά την παράδοσή του, ο Απόστολος Λύτρας τόνισε πως «δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Πραγματικά απορώ. Ήταν μία πρωτοβουλία της κόρης μου, επειδή χρειαζόταν χρήματα διότι έπρεπε να ταξιδέψει η αδελφή της στην Κύπρο.

Δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Και με την πρωην σύζυγό μου, η Σοφία διατηρούσε πολύ καλή σχέση, όπως και με τον δικηγόρο που πήγε, είμαστε στο ίδιο γραφείο. Δεν υπάρχει κανένα μήνυμα απειλητικό και δε θα έβαζα ποτέ κανέναν να απειλήσει τη γυναίκα μου. Είναι δεδομένο ότι η πράξη μου είναι κατακριτέα και θα πληρώσω για το λάθος μου».

«Δεν υπήρχε λόγος να φοβηθεί κάτι»

Κατά την απολογία του, την οποία άρχισε ζητώντας συγγνώμη, ο γνωστός ποινικολόγος ισχυρίστηκε ότι η πτώση από τη σκάλα ήταν ιδέα της συζύγου του για να μην τρέχουν τα παιδιά τους, παρ’ ότι –όπως ισχυρίζεται από την πρώτη στιγμή– ο ίδιος αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του.

Σχετικές ειδήσεις