Ξέσπασε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα: «Θύμα και η γυναίκα του Απόστολου Λύτρα»

Συνέχισε λέγοντας «ντροπή στον κ. Λύτρα, αν και για μένα δεν είναι κύριος, ήταν στο πρώτο σκαλί και βρέθηκε στο τελευταίο», είπε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα
Κυριακή Γρίβα
Ξέσπασε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα
1'

Ξέσπασε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στην υπόθεση του δικηγόρου, Απόστολου Λύτρα. «Εξευτελισμός», αυτό ήταν το πρώτο που ένιωσε, όπως παραδέχθηκε, προσθέτοντας «και θα έρθει αύριο μεθαύριο ο κ. Λύτρας στο δικαστήριο;».

Ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα, απευθυνόμενος στις κακοποιημένες γυναίκες, είπε: «Ένα μήνυμα θέλω να περάσω στις γυναίκες που τις γρονθοκοπούν να βγουν να το καταγγείλουν». «Να σταματήσουν αυτά τα θύματα να υπάρχουν» συμπλήρωσε.

Συνέχισε λέγοντας «ντροπή στον κ. Λύτρα, αν και για μένα δεν είναι κύριος, ήταν στο πρώτο σκαλί και βρέθηκε στο τελευταίο».

Για το ενδεχόμενο διακρίσεων στην υπόθεση του γνωστού ποινικολόγου, ανέφερε: «Σιγουρά υπάρχουν διακρίσεις γιατί εδώ είναι ο Απόστολος Λύτρας και από την άλλη είναι η Κυριακή Γρίβα, ένα απλό κοριτσάκι που σπούδαζε νηπιαγωγός. Ούτε ένα περιπολικό δεν βρέθηκε να την πάει στο σπίτι της».

«Μακάρι να έκανε την δουλειά της η Αστυνομία και στην κόρη μου. Και μακάρι να μην υπάρξει άλλο θύμα. Γιατί και η γυναίκα του Απόστολου Λύτρα θύμα είναι».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή