Τσιμτσιλή για Λύτρα: «Δείχνει σαν να μην έχει καταλάβει το μέγεθος της κακοποίησης»

Τον προβληματισμό της για την στάση του Απόστολου Λύτρα εξέφρασε στον «αέρα» η Σταματίνα Τσιμτσιλή 
2'

Τις δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα έξω από το ΑΤ Παλλήνης, όπου παραδόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (19/6), σχολίασε το πάνελ της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης (20/6), με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να εκφράζει τον προβληματισμό της για την στάση του γνωστού ποινικολόγου.

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Απόστολο Λύτρα: «Δείχνει σαν να μην έχει καταλάβει το μέγεθος της κακοποίησης»

«Εμένα μου κάνει εντύπωση στον κ. Λύτρα, ενώ αρχικά λέει ότι είναι μετανιωμένος και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη, λέει “εντάξει μη φτάσουμε και στην άλλη πλευρά”. Εγώ καταλαβαίνω ότι υπάρχουν τρία παιδιά, τα οποία πρέπει να σεβαστούμε και αυτά έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο στην επόμενη μέρα, να μη διαταραχτεί η ψυχολογία τους. Δείχνει σαν να μην έχει καταλάβει το μέγεθος της κακοποίησης», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ενώ, συμπλήρωσε: «Έχεις προβεί σε μια τέτοια πράξη, δεν πρέπει να δείχνεις μετανιωμένος και πιο ουσιαστικά;».

Απόστολος Λύτρας: Η νύχτα στα κρατητήρια, οι αλληλομηνύσεις με τη σύζυγό του

Ο Απόστολος Λύτρας πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Νέας Φιλαδέλφειας και σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Ο ποινικολόγος παραδόθηκε στις Αρχές μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, για παραβίαση των περιοριστικών όρων.

Σήμερα το πρωί στις 09:00 πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα εκτελέσεων ποινών για να εκτελεστεί το ένταλμα και να οδηγηθεί στη φυλακή. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου μόλις λίγα 24ωρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον γνωστό ποινικολόγο, κατέθεσε μήνυση εις βάρος του, καθώς ο Απόστολος Λύτρας παραβίασε τους περιοριστικούς όρους, στέλνοντας μηνύματα στο θύμα.

Ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, Θέμης Σοφός, ανέφερε ότι η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετείχε σε ένα viber group χωρίς τη θέληση και τη συναίνεσή της και δέχτηκε μηνύματα «προτρεπτικού χαρακτήρα» από τον κατηγορούμενο σύζυγό της.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, πληροφορίες από το περιβάλλον του θύματος λένε ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε μήνυμα από τον Απόστολο Λύτρα, που ανέφερε χαρακτηριστικά: «ΔΔώσε τα ρούχα και τα λεφτά».

Σχετικές ειδήσεις