Αμοργός: Η ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει ότι αδιαφορεί για τον εντοπισμό του 59χρονου Αμερικάνου

ΕΛ.ΑΣ: Αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες κάνουν λόγο για παύση των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα
Αμοργός: Η ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει ότι αδιαφορεί για τον εντοπισμό του 59χρονου Αμερικάνου
1'

Σχετικά με τις έρευνες για τον εντοπισμό του 59χρονου Αμερικανού τουρίστα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το πρωί της Τρίτης (11/6), κάνοντας πεζοπορία στην Αμοργό, η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση.

Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ., διαψεύδει δημοσιεύματα που αναφέρουν την παύση των ερευνών, υπογραμμίζοντας ότι, «δεν ανταποκρίνονται (σ.σ. τα δημοσιεύματα) στην πραγματικότητα».

Την ίδια στιγμή, στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, οι έρευνες για τον εντοπισμό εξαφανισθέντος ατόμου στην Αμοργό βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη σε συνεργασία με συναρμόδιες Αρχές και εθελοντικές ομάδες, ενώ από πλευράς Αστυνομίας συμμετέχουν -10- αστυνομικοί, αστυνομικός σκύλος με συνοδό, καθώς και ειδικός πραγματογνώμονας που έχει διοριστεί στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας – σχηματισθείσας δικογραφίας.

Συνεπώς, αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες κάνουν λόγο για παύση των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή