Άνω Λιόσια: Ξυλοκόπησε άγρια τη συζυγό του λίγα μέτρα μακριά από το Α.Τ. - Τι λένε οι αστυνομικοί

«Αντιληφθήκαμε γυναίκα να καλεί επανειλημμένα σε βοήθεια και ένα άτομο να τη χτυπά με μανία», λέει ο αστυνομικός
Άνω Λιόσια: Ξυλοκόπησε άγρια τη συζυγό του λίγα μέτρα μακριά από το Α.Τ. - Τι λένε οι αστυνομικοί
2'

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σήμειώθηκε λίγα μόλις μέτρα από το Αστυνμικό Τμήμα της περιοχής των Άνω Λιοσίων και έρχεται και προστίθεται στη λίστα με τα δεκάδες περιστατικά των τελευταίων ημερών.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον άγριο ξυλοδαρμό μιας 28χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της, λίγο πριν από τις 05:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 20 Ιουνίου στη μέση του δρόμου. Μάλιστα στο σημείο βρισκόντουσαν δύο αστυνομικοί έξω από το αστυνομικό τμήμα Άνω Λιοσίων και άκουσαν τα ουρλιαχτά και την έκκληση βοήθειας από την 28χρονη.

«Αντιληφθήκαμε γυναίκα να καλεί επανειλημμένα σε βοήθεια και ένα άτομο να τη χτυπά με μανία, προσπαθώντας να την επιβιβάσει με τη βία σε ένα όχημα», είπε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο στην κάμερα του STAR.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η κυρία κάλεσε σε βοήθεια ξανά, ζητώντας μας να την πάρουμε από εκείνο το σημείο και να την προστατεύσουμε. Εκείνη τη στιγμή παρατήρησα πως η ίδια είχε τραύματα στο δεξί γόνατο, στο δεξί αντίχειρα, στο αριστερό μπράτσο και ήταν κοκκινισμένη η περιοχή του προσώπου της.

Ταυτόχρονα ο δράστης, την κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του, εμποδίζοντάς τη να φύγει. Δεν συμμορφώθηκε στις εντολές μας να την απελευθερώσει και να παραδοθεί».

Στη συνέχεια, η 28χρονη κατάφερε να ξεφύγει και να πάει στους αστυνομικούς. Στο σημείο βρέθηκε και ο πατέρας του δράστη που εξοργισμένος χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές το περιπολικό.

Ο 30χρονος φερόμενος ως δράστης και ο 44χρονος πατέρας του κρατούνται στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας στο Μενίδι και σήμερα θα οδηγηθούν στα δικαστήρια της Ευελπίδων, για να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή