Δολοφονία στην Αλεξανδρούπολη: Ο δράστης είχε χτυπήσει τον εγγονό του πριν από λίγες ημέρες

Ο 81χρονος δολοφόνος απασχόλησε τις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του εγγονού του
Δολοφονία στην Αλεξανδρούπολη: Ο δράστης είχε χτυπήσει τον εγγονό του πριν από λίγες ημέρες
Eurokinissi
2'

Παγωμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Αλεξανδρούπολη μετά τη δολοφονία της 73χρονης γυναίκας από τον 81χρονο σύζυγό της, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι τους. Την ίδια ώρα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν τρομακτικές πληροφορίες για το παρελθόν του δράση, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε απασχολήσει τις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του εγγονού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία ο 81χρονος δολοφόνος απασχόλησε τις Αρχές για παράβαση του Ν. 3005/06 «Περί ενδοοικογενειακής βίας» σε βάρος του εγγονού του και αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέως. «Γίνεται μνεία ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση η σύζυγός του και η κόρη του ζήτησαν μέσω του Αξιωματικού Υπηρεσίας του ΑΤ Αλεξανδρούπολης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης την ψυχιατρική του εξέταση, πλην όμως ο Εισαγγελέας έκρινε ότι την παρούσα στιγμή δεν κρίνεται σκόπιμη η παραπομπή του για ψυχιατρική εξέταση και θα κριθεί».

Στις 16 Ιουνίου ο δολοφόνος της 73χρονης είχε καλέσει την ΕΛ.ΑΣ. από το σπίτι του αναφέροντας πρόβλημα με τη σύζυγό του και την κόρη του. Στο σημείο έφθασε περιπολικό της Αστυνομίας και εντόπισε το ζευγάρι, που ανέφερε μεταξύ τους φραστικό επεισόδιο «λόγω μη λήψεως φαρμακευτικής αγωγής του συζύγου», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ενημερωτικό.

Άγρια δολοφονία στην Αλεξανδρούπολη

Υπενθυμίζεται πως το άγριο έγκλημα έγινε σήμερα το πρωί στο σπίτι του ζευγαριού στην Αλεξανδρούπολη. Ο 81χρονος σκότωσε με 12 μαχαιριές σε καρδιά και πλευρά τη σύζυγό του, η οποία έχασε τη ζωή της ακαριαία. Μάλιστα, καθώς βρέθηκε δίπλα και μια λίμα για μαχαίρια, αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι ενδεχομένως ο δράστης ακόνισε το μαχαίρι πριν δολοφονήσει τη σύζυγό του.

Στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι, φώναξε «σκότωσα τη γυναίκα μου» και έκανε απόπειρα αυτοκτονίας πίνοντας μισό μπουκάλι χλωρίνη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή