Βόλος: Σε απόγνωση ο πατέρας αθλήτριας - «Είναι κλεπτομανής»

Βόλος: Ο πατέρας της αθλήτριας κατέθεσε πως το παιδί του παρακολουθείται από ψυχίατρο και πάντα βρίσκει ο ίδιος τρόπο να πληρώνει τα κλοπιμαία όταν τον ενημερώνουν
Βόλος: Σε απόγνωση ο πατέρας αθλήτριας - «Είναι κλεπτομανής»
2'

Το φως της δημοσιότητας βλέπει η υπόθεση 22χρονης αθλήτριας των 5.000 μέτρων στον στίβο, από τον Βόλο, η οποία έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές για κλοπές.

Σύμφωνα με το gegonotanews, η 22χρονη δικάστηκε στον Βόλο για κλοπή δυο καλλυντικών προϊόντων περιποίησης αξίας 160 ευρώ από κατάστημα του Βόλου. Σημειώνεται πως συνελήφθη μετά από σήμα για τον εντοπισμό της που έδωσε η αστυνομία Κορίνθου όπου πήγε να δηλώσει απώλεια ταυτότητας.

Η νεαρή έχει κατηγορηθεί για κλοπές στον Βόλο, στη Λάρισα, στα Χανιά, στον Πειραιά, στον Άγιο Δημήτριο και στην Καλλιθέα και χθες καταδικάστηκε σε 12 μήνες με αναστολή έκτισης ποινής μέχρι την εκδίκαση της έφεσης. «Έχει μητρώο και το παραμικρό λάθος μέχρι την έφεση θα την οδηγήσει στη φυλακή», σχολίασε για την περίπτωσή της γνωστός νομικός.

«Δεν έχουμε να κάνουμε με μια συνηθισμένη κακοποιό που κλέβει για να κερδίσει χρήματα αλλά για μία περίπτωση κλεπτομανούς καθώς παλιότερα έχει αφαιρέσει και αντικείμενα μικρής αξίας», είπε απευθυνόμενος στην έδρα ο δικηγόρος της οικογένειας και ο πατέρας της κατέθεσε πως το παιδί του παρακολουθείται από ψυχίατρο και πάντα βρίσκει ο ίδιος τρόπο να πληρώνει τα κλοπιμαία όταν τον ενημερώνουν.

Η 22χρονη αθλήτρια ωστόσο έχει κλέψει και από καταστήματα σε άλλες περιχές της χώρας. Συγκεκριμένα, έχει κλέψει ποσό 5000 ευρώ από κατάστημα εστίασης στο Ελ. Βενιζέλος. Αδιαφορώντας για τις κάμερες ασφαλείας αλλά και για το ενδεχόμενο να την αντιληφθεί κάποιος, έβαλε τα χρήματα σε έναν φάκελο και έφυγε και στη συνέχεια συνελήφθη στον σταθμό Λαρίσης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή