Ελπίδα: Συγκινεί η ακτινολόγος που μπήκε με βρέφος στον αξονικό τομογράφο

«Έχω ενσυναίσθηση και καθήκον ως Σπαρτιάτισσα», είπε η ακτινολόγος
Ελπίδα: Συγκινεί η ακτινολόγος που μπήκε με βρέφος στον αξονικό τομογράφο
1'

Ρίγος συγκίνησης προκάλεσε το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου στο οποίο παρουσιάζεται η ακτινολόγος Ευτέρπη Κωνστανταρογιάννη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα να αγκαλιάζει ένα εγκατελελειμμένο βρέφος σε αξονικό τομογράφο για να εξεταστεί.

Η ακτινολόγος μίλησε για το περιστατικό που τράβηξε τα βλέμματα του κόσμου στην κάμερα εκπομπής του MEGA.

«Εγώ δεν κάνω κάτι περισσότερο απ’ ότι ορκίστηκα στον Ιπποκράτη να κάνω. Να ζούμε με φόβο θεού και να τους βλέπουμε όλους σαν αδέλφια μας» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ πάντα είχα ευαισθησίες ως άνθρωπος. Έχω ενσυναίσθηση και καθήκον ως Σπαρτιάτισσα. Οι αρχαίοι Σπαρτιάτες με την ασπίδα τους κάλυπταν το διπλανό τους. Εδώ δεν νιώθουμε ότι δουλεύουμε. Δεν έχω δικά μου παιδάκια αλλά είμαι "πολύτεκνη"» .

Η κυρία Κωνστανταρογιάννη, ανάρτησε τη σχετική φωτογραφία στο Facebook και έγραψε «θεώρησα σωστό [τηρώντας τον Όρκο του Ιπποκράτη] να πάρουμε μαζί την ακτινοβολία, όπως θα έκανε & η μητέρα του, αν δεν το είχε εγκαταλείψει, ένας Θεός ξέρει γιατί...!!».

«Το ένιωθα σαν τον μικρό Χριστό, όπως οφείλουμε να βλέπουμε όλους γύρω μας. Να μάθουμε ότι η καρδιά γεμίζει δίνοντας ...και ότι αν δεν υπαρχει αγάπη για τον συνάνθρωπο, ο,τι άλλο και να κάνουμε είναι ανώφελο» κατέληξε στην ανάρτησή της η ακτινολόγος του «Ελπίδα».

Ακολουθεί η ανάρτηση της:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή