Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ένας από τους δύο «κυνηγούς» χαλκού - Είχαν κλέψει καλώδια τεράστιας αξίας

Ο ένας από τους δύο εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από έρευνα της Αστυνομίας την ώρα που μετέφερε καλώδια με το φορτηγό του
Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ένας από τους δύο «κυνηγούς» χαλκού - Είχαν κλέψει καλώδια τεράστιας αξίας
Αρχείου
1'

Ένα δίδυμο «κυνηγών» χαλκού λεηλάτησε δέκα κοντέινερ που περιείχαν τον εξοπλισμό ραδιοφωνικών σταθμών σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Προκάλεσαν σοβαρές ζημιές και έκλεψαν καλώδια συνολικής αξίας άνω των 20.000 ευρώ!

Πιο συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Παρασκευής λεηλάτησαν τρία εμπορευματοκιβώτια, από τα οποία οι δράστες ξήλωσαν καλώδια αξίας 3.500 ευρώ. Ο ένας από τους δύο εντοπίστηκε μετά από εκτενή έρευνα της Αστυνομίας την ώρα που τα μετέφερε με το Ι.Χ. φορτηγό του και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Το φορτηγό, ένα κινητό τηλέφωνο και διαρρηκτικά εργαλεία κατασχέθηκαν.

Η προανάκριση που ακολούθησε αποκάλυψε ότι, τα ξημερώματα της 29ης Φεβρουαρίου, ο δράστης μαζί με τουλάχιστον έναν συνεργό του είχαν ξηλώσει τις καλωδιώσεις από τις κεραίες και τα κοντέινερ άλλων επτά ραδιοφωνικών σταθμών που βρίσκονται στην ίδια περιοχή, με την αξία των κλοπιμαίων και το ύψος των φθορών που προκάλεσαν να φτάνει τα 17.100 ευρώ.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και φθορές ξένης περιουσίας κατά συρροή που περιλαμβάνει και τον άγνωστο συνεργό του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή