Ψάχνουν για κορόιδα: Πολύ φθηνότερη η κράτηση δωματίων σε νησί μέσω... ΗΠΑ παρά από Ελλάδα

Μάλλον κάποιοι μας περνάνε για... κορόιδα. Δεν φτάνει που οι τιμές στα ακτοπλοϊκά έχουν εκτοξευτεί, στο σημείο το κόστος να είναι πια απαγορευτικό για μια οικογένεια ώστε να μεταβεί απλά στα νησιά μας, φαίνεται ότι αρκετοί είναι αυτοί που κερδοσκοπούν εις βάρος των Ελλήνων -και προς όφελος των ξένων τουριστών- και στις διαμονές στα κατά τόπους ξενοδοχεία ή δωμάτια.
Ψάχνουν για κορόιδα: Πολύ φθηνότερη η κράτηση δωματίων σε νησί μέσω... ΗΠΑ παρά από Ελλάδα
1'

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Τώρα Μαζί» του OPEN, προκύπτει ότι το κλείσιμο ενός δωματίου μέσω της δημοφιλέστερης πλατφόρμας εύρεσης δωματίων, για τους Έλληνες μπορεί να κοστίζει ακόμα και 20% πιο ακριβά, από ότι αν το κλείσει κάποιος μέσω... ΗΠΑ, κι από άλλη πλατφόρμα κράτησης!

Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα για την Αλόνησσο, όπου μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας, που επισκέπτονται οι Έλληνες, η κράτηση για τρία βράδια, σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο και σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, κοστίζει 513 ευρώ. Σε άλλη πλατφόρμα, που απευθύνεται σε Αμερικάνους, το κόστος ανέρχεται μόλις στα... 326 ευρώ!

Η διαφορά φτάνει ακόμα και τα 200 ευρώ, για τρεις νύχτες και σίγουρα κάποιοι θέλουν... να ξενιτευτούμε, διαδικτυακά, ώστε να μη νιώσουμε πολίτες δεύτερης κατηγορίας, στην ίδια μας τη χώρα...

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή