Ηράκλειο: Γυναίκα καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση από σκυλιά σε πλατεία

Η γυναίκα κατέληξε στο εφημερεύον νοσοκομείο, ενώ ενημέρωσε και την αστυνομία
Ηράκλειο: Γυναίκα καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση από σκυλιά σε πλατεία
1'

Επίθεση από δύο σκυλιά καταγγέλλει ότι δέχτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, μια γυναίκα στο Ηράκλειο.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει η ίδια, χρειάστηκε να μεταβεί στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο προκειμένου να δουν οι γιατροί τα τραύματα που της προκάλεσαν.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, το περιστατικό έγινε στην περιοχή των Δειλινών, και συγκεκριμένα στην πλατεία απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Στυλιανού. Όπως λέει, δέχθηκε την επίθεση δύο σκυλιών, που την δάγκωσαν στο πόδι και την έριξαν κάτω. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, προσπάθησαν και δεύτερη φορά να επιτεθούν, αλλά κατάφερε να τα απομακρύνει. Η ίδια επισημαίνει ότι νωρίτερα είχαν επιτεθεί και σε ακόμη έναν άνθρωπο στην ίδια περιοχή.

Η γυναίκα μετέβη σε κοντινό φαρμακείο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ, όπου της έδωσαν οδηγίες για την αντιμετώπιση των τραυμάτων της. Παράλληλα ενημέρωσε σχετικά και την αστυνομία.

Όπως αναφέρει, προχωρά στη δημοσιοποίηση της περιπέτειάς της, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά οι πολίτες που κυκλοφορούν στην περιοχή και να αποφευχθεί ανάλογο περιστατικό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή