Απόστολος Λύτρας: Ζει τον απόλυτο εφιάλτη στον Κορυδαλλό - Φοβάται αντίδικους που έστειλε φυλακή

Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας ζητά ο γνωστός ποινικολόγος
Απόστολος Λύτρας: Ζει τον απόλυτο εφιάλτη στον Κορυδαλλό - Φοβάται αντίδικους που έστειλε φυλακή
2'

Την απόλυτη... αποκαθήλωση βιώνει πλέον ο Απόστολος Λύτρας καθώς ο γνωστός ποινικολόγος βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του αλλά και την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που του επιβλήθηκαν.

Η διαβίωση του κύριου Λύτρα ωστόσο στη VIP πτέρυγα τω φυλακών Κορυδαλλού δεν εξελίσσεται καθόλου ομαλά. Έτσι, μετά τον καυγά της πρώτης βραδιάς ο κύριος Λύτρας έχει να αντιμετωπίσει κάτι πολύ χειρότερο: Τους ανθρώπους που έχει στείλει πίσω από τα σίδερα ο ίδιος!

Σύμφωνα με το MEGA, έχει ζητήσει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας από τη διοίκηση του σωφρονιστικού καταστήματος καθώς φοβάται τους αντίδικούς του, οι οποίοι είναι σκληροί ποινικοί.

O Απόστολος Λύτρας μένει στο κελί 4, το οποίο σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα είναι το καλύτερο στις εγκαταστάσεις ενώ δεν προαυλίζεται, κατόπιν δικής του απόφασης.

«Σπάει» την σιωπή του ο πατέρας του - «Έδωσε και η γυναίκα του αφορμή»

Παράλληλα, ο Μανώλης Λύτρας, πατέρας του γνωστού ποινικολόγου, Απόστολου Λύτρα, μίλησε την Κυριακή (23/6) στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για την υπόθεση ξυλοδαρμού που αφορά τον γιο του.

«Τσακώθηκαν και άπλωσε το χέρι του ο Αποστόλης. Περιμένουμε σε κανένα μήνα να κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Θα το περάσουμε τι να κάνουμε. Ποτέ δεν θα σήκωνε χέρι ο γιος μου. Έδωσε αφορμή η γυναίκα του. Ήταν η κακιά η ώρα», είπε ο πατέρας του ποινικολόγου.

Τρεις ημέρες μετά την προφυλάκισή του, ο Απόστολος Λύτρας με γραπτή του δήλωση ζητά την προστασία της οικογένειάς του και ζητά ξανά συγνώμη για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Την ίδια ώρα, ο γνωστός ποινικολόγος ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης, αφού κρίθηκε πως παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή