Αγίου Πνεύματος 2024: Επιστροφή μετ' εμποδίων για τους εκδρομείς των αστικών κέντρων

Τριήμερο ήταν και πάει και πλέον οι εκδρομείς των αστικών κέντρων επιστρέφουν σιγά σιγά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και την καθημερινότητα

Αγίου Πνεύματος 2024: Επιστροφή μετ' εμποδίων για τους εκδρομείς των αστικών κέντρων
2'

Η επιστροφή των εκδρομέων του Αγίου Πνεύματος έχει ξεκινήσει με τις εθνικές οδοί στο ρεύμα προς Αθήνα είναι ακόμα «πράσινες» στον χάρτη. Ωστόσο μικρές καθυστερήσει έχουν αρχίσει και παρατηρούνται σε ένα τμήμα στην Αθηνών-Κορίνθου, γύρω από τα Μέγαρα.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και σε ορισμένες από τις μεγάλες κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασίων που επικράτουν και σήμερα οι εκδρομείς αναμένεται να μείνουν μέχρι αργά στις παραλίες αναζητώντας ανάσες δροσιάς.

Δείτε εδώ live την κίνηση στους δρόμους

Αυξημένη η κίνηση προς τη Θεσσαλονίκη

Αυξημένη είναι η κίνηση και στον γυρισμό από Χαλκιδική και Πιερία προς τη Θεσσαλονίκη καθώς όπως αναφέρει το grtimes.gr, καθυστερήσεις σημειώνονται από το μεσημέρι της Δευτέρας (24/6) στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη, όπου η κίνηση ξεκινάει από Λάκκωμα και φτάνει έως την κατηφόρα της Καρδίας.

Παράλληλα, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση στο «γνωστό» φανάρι της Νικήτης, παρόλα αυτά δεν υπάρχει εμφανές μποτιλιάρισμα.

Επιπλέον, ομαλά διεξάγεται και η κυκλοφορία από την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου, με μικρές καθυστερήσεις να εντοπίζονται στο φανάρι των Βασιλικών.

Όσο για την Εγνατία Οδό από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη, η κατάσταση παραμένει ομαλή, χωρίς αυξημένη κίνηση και με τους εκδρομείς μέχρι στιγμής να έχουν ένα εύκολο ταξίδι.

Ουρές οχημάτων φαίνεται ότι έχουν συγκεντρωθεί στα διόδια των Μαλγάρων, στο σημείο που σημειώνονται έργα και εδώ αρκετούς μήνες, ενώ ίδια εικόνα σημειώνεται και στο τούνελ της Κατερίνης στο ρεύμα προς της Θεσσαλονίκη.

Τέλος, δίχως προβλήματα κινούνται τα οχήματα στο δρόμο Θεσσαλονίκης - Περαίας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκης, ενώ καθυστερήσεις παρατηρούνται στα διόδια Ανάληψης – Προφήτη και Ασπροβάλτας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή