Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε σπείρα που ρήμαζε ψιλικατζίδικα και αυτοκίνητα

Εμπλέκονται σε δύο ληστείες σε καταστήματα σε Νεάπολη και Χαριλάου, από όπου αφαίρεσαν με την απειλή όπλων 2.540 ευρώ και άλλα προϊόντα αξίας 900 ευρώ
Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε σπείρα που ρήμαζε ψιλικατζίδικα και αυτοκίνητα
1'

Στα ίχνη μίας συμμορίας που ρήμαζε πρακτορεία τυχερών παιγνίων, ψιλικατζίδικα και οχήματα στη Θεσσαλονίκη έφτασε η ΕΛΑΣ.

Όπως αναφέρει το voria.gr, για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 36, 25 και 27 ετών, για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης – συμμορίας, ληστείας, διακεκριμένων κλοπών και παράβασης του νόμου περί όπλων από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Ιανουάριο του 2023, οι τρεις τους από κοινού, με τουλάχιστον δύο ακόμη συνεργούς, οργανώθηκαν για τη διάπραξη αξιόποινων πράξεων, ενεργώντας είτε κατά μόνας είτε από κοινού με διαφορετική σύνθεση.

Συγκεκριμένα προέκυψε ότι τα μέλη της εν λόγω συμμορίας εμπλέκονται σε:

  • Δύο ληστείες σε καταστήματα στις περιοχές Νεάπολης και Χαριλάου, απ΄ όπου αφαίρεσαν με την απειλή όπλων, το συνολικό χρηματικό ποσό των 2.540 ευρώ και άλλα προϊόντα αξίας 900 ευρώ,
  • Μία κλοπή οχήματος από την περιοχή του Λαγκαδά, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη του και
  • Μία απόπειρα κλοπής από κατάστημα καφέ – ψιλικών στο Νέο Ρύσιο.
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή