ΕΕΣ: Διοργάνωσε Τελετή Απονομής Πτυχίων για 75 νέους εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας

Ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας καλωσόρισε 75 νέους εθελοντές στην μεγάλη οικογένεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

ΕΕΣ: Διοργάνωσε Τελετή Απονομής Πτυχίων για 75 νέους εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας
1'

Σε ιδιαίτερα θερμό και συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (20/6), στο Αμφιθέατρο - «Μιλτιάδης Έβερτ» της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, η Τελετή Απονομής Πτυχίων, Διαβαθμίσεων & Τιμητικών Διακρίσεων σε Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ., καθώς και Τιμητικές Διακρίσεις σε Χορηγούς & Συνεργάτες που στηρίζουν το έργο και τις δράσεις του Τομέα, παρουσία του Προέδρου του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιου Αυγερινού, του Γενικού Γραμματέα κ. Γεώργιου Σκούμα, της Υπεύθυνης του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας, κας Αρετής Κεντιστού, καθώς και πλήθους εκπροσώπων της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου.

Συγκεκριμένα, ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας καλωσόρισε 75 νέους εθελοντές στην μεγάλη οικογένεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενώ επιβράβευσε 35 εθελοντές, οι οποίοι επί σειρά ετών αποτελούν τους στυλοβάτες για την υλοποίηση των πολύπλευρων ανθρωπιστικών δράσεων. Παράλληλα, τίμησε όλους τους χορηγούς που έχουν εκφράσει έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στο έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια, μέσω της προσφοράς προϊόντων και χορηγιών που αξιοποιούνται για τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων (άστεγοι, ηλικιωμένοι, πρόσφυγες/μετανάστες κ.α.)

Την εκδήλωση του Ε.Ε.Σ. τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης και Εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου, πάτερ Ιάκωβος Κανάκης, ο Βουλευτής Επικρατείας κ. Γιώργος Σταμάτης, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Συνοχής και Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Πύρρος Πρόδρομος, η Γενική Γραμματέας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κα Ζέση Δημαδάμα καθώς και η Εκπρόσωπος του Δημάρχου Αθηναίων και Εντεταλμένη Σύμβουλος Προσβασιμότητας του Δήμου, κα Έλενα Μαντζαβίνου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή