Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: Μετά την πυρκαγιά στην Ηλεία πλιατσικολόγησαν το σπίτι του

Στόχος πλιάτσικου έγινε το σπίτι του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στα Χανάκια της Ηλείας μετά την καταστροφική πυρκαγιά που έκαψε την περιοχή. 
Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: Μετά την πυρκαγιά στην Ηλεία πλιατσικολόγησαν το σπίτι του
1'

Oι δράστες εκμεταλλεύθηκαν το γεγονός της πυρκαγιάς και μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού, αρπάζοντας ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

Πάντα με τις ίδιες πηγές, η γυναίκα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, που φέρει την καταγωγή της από την περιοχή, βρέθηκε χθες στο χωριό για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την καταστροφή που προκάλεσε στο πέρασμα της η φωτιά στο σπίτι τους, και ήρθε αντιμέτωπη με τις απώλειες της περιουσίας τους.

Η ίδια, δίπλα σοκαρισμένη, αφενός από την καταστροφή που υπέστη το σπίτι τους και αφετέρου από την “εισβολή” των αγνώστων κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου όπου και χειρίστηκε την υπόθεση.

Όπως προκύπτει, οι… «ποντικοί» μπήκαν στο σπίτι από παράθυρο που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές από την φωτιά.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο κι άλλοι πληγέντες να έχουν πέσει θύματα των… επιτήδειων, χωρίς ωστόσο -μέχρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, να υπάρχει κάποια επίσημη καταγγελία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή