Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Kαγκελόπορτα έπεσε πάνω σε 4χρονο κορίτσι

Το 4χρονο κορίτσι είναι εκτός κινδύνου και οι γονείς θέλουν να πάρει εξιτήριο ώστε να συνεχιστεί η νοσηλεία του στην Κωνσταντινούπολη
Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Kαγκελόπορτα έπεσε πάνω σε 4χρονο κορίτσι
1'

Τραυματίστηκε σοβαρά ένα κορίτσι 4 ετών από την Τουρκία, καθώς καγκελόπορτα έπεσε πάνω της σε σπίτι που νοίκιασαν μέσω πλατφόρμας οι γονείς για να κάνουν λίγες διακοπές στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως αναφέρει το Evros-news.gr, ο τραυματισμός της 4χρονης έγινε την περασμένη Παρασκευή και το κοριτσάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις καθώς και κακώσεις στον πνεύμονα. Διακομίσθηκε εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κάλεσαν οι γονείς του, όταν επιστρέφοντας από το μπάνιο στο σπίτι που νοίκιασαν μέσω της γνωστής πλατφόρμας, έπεσε πάνω του η καγκελόπορτα και το χτύπησε στο κεφάλι και το στήθος, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Το 4χρονο κορίτσι είναι εκτός κινδύνου, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, και οι γονείς θέλουν να πάρει εξιτήριο ώστε να συνεχιστεί η νοσηλεία του στην Κωνσταντινούπολη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή