«Δεν έχει γίνει ξυλοδαρμός από μέρους μου, ήθελε να με καταστρέψει» λέει ο δικηγόρος για την 43χρονη

Τι δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος για την καταγγελία ξυλοδαρμού που υπάρχει σε βάρος του από την 43χρονη ασκούμενη δικηγόρο
«Δεν έχει γίνει ξυλοδαρμός από μέρους μου, ήθελε να με καταστρέψει» λέει ο δικηγόρος για την 43χρονη
Pixabay
2'

Για την καταγγελία που υπάρχει σε βάρος του από 43χρονη ασκούμενη δικηγόρο περί ξυλοδαρμού μίλησε ο γνωστός ποινικολόγος.

Ο ποινικολόγος μίλησε στην εκπομπή του OPEN «Πρωινό Σουσου» αναφορικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού για την οποία έχει γίνει καταγγελία σε βάρος του.

«Εγώ αυτή τη στιγμή υφίσταμαι συκοφαντική δυσφήμηση τεραστίου μεγέθους. Το δήθεν θέμα ενδοοικογενειακής βίας θα λυθεί στο δικαστήριο, όταν θα εξεταστεί το περιστατικό του υποτιθέμενου ξυλοδαρμού, ο οποίος δεν έχει γίνει ποτέ από μένα εις βάρος της 43χρονης», ανέφερε αρχικά ο ποινικολόγος ενώ συνεχίζοντας έκανε αναφορά και για την επαγγελματική σχέση που είχε με την 43χρονη.

«Μιλάει επιπλέον για εργασιακό Μεσαίωνα, ενώ εγώ αντιθέτως τη βοηθούσα επαγγελματικά. Την έστελνα σε δικά μου δικαστήρια κι έπαιρνε 300-500 ευρώ στο κάθε δικαστήριο, ενώ είχε μηδενική εμπειρία. Προσπαθούσα να την πείσω να μπει στον τομέα του αυτεπάγγελτου διορισμού των δικηγόρων και μου έλεγε ότι δεν έχει καμία εμπειρία κι εγώ σε δύο μήνες την έβαλα κι έκανε δύο παραστάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Νόμιζα ότι έχουμε μία εξωσυζυγική σχέση με αμοιβαία εχεμύθεια»

Ο γνωστός ποινικολόγος σημείωσε ότι η 43χρονη που τον κατήγγειλε ασχολούνταν συνέχεια με τη γυναίκα του ενώ παραδέχτηκε ότι γοητεύτηκε και είχαν εξωσυζυγική σχέση «με αμοιβαία εχεμύθεια και εκτίμηση».

«Είχε εμμονή με τη γυναίκα μου. Συνέχεια ασχολιόταν μαζί της και καιρό έγραφε κακεντρεχή σχόλια κατά από τις αναρτήσεις της. Και της έλεγα: "Δεν σε ξέρει η γυναίκα μου. Γιατί ασχολείσαι μαζί της;". Ωστόσο, φταίω εγώ που υποτίμησα την 43χρονη. Πίστευα ότι ήταν άνθρωπος και θα ήταν ικανοποιημένη με όσα της προσέφερα. Στην πραγματικότητα, αυτή ήθελε να με καταστρέψει, γιατί δεν ενέδωσα στην επιθυμία της να καταστρέψω την οικογένειά μου.

Έφτιαξε και η διαπροσωπική σχέση που είχαμε αναπτύξει με την 43χρονη. Ήμουν γοητευμένος μαζί της. Αυτή 43 κι εγώ 70. Δεν έβλεπα τίποτα μπροστά μου. Νόμιζα ότι έχουμε μία εξωσυζυγική σχέση, με αμοιβαία εχεμύθεια και εκτίμηση, πράγμα που αποδείχτηκε ότι δεν ίσχυε από την πλευρά της», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο του OPEN:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή